Selçuk Özdağ yerel seçim startını Manisa’da verdi

TBMM Gelecek-Saadet Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ yerel seçim startını Manisa’da vererek hedeflerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu öne sürdü.

Güncel 25.09.2023 13:34:00 0
Selçuk Özdağ yerel seçim startını Manisa’da verdi

Gelecek Partisi Manisa İl ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelen TBMM Gelecek-Saadet Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ yerel seçim startını Manisa’da vererek hedeflerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu öne sürdü.

GELECEK PARTİSİNDE HEDEF MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Manisa’da Gelecek Partisi Manisa İl yöneticileriyle ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yapan TBMM Gelecek-Saadet Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde hedeflerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere tüm ilçeleri seçim zaferiyle taçlandırmak olduğunu kaydetti. Gerçekleşen toplantıya Özdağ’ın yanısıra Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı ve Manisa İl Koordinatörü Ali İhsan Dilmen, Milletvekili Danışmanları Erdoğan Şener, Abdulselam Alpkan, Gelecek Partisi Manisa İl Yöneticileri, Akhisar İlçe Başkanı Yaşar Artar, Salihli İlçe Başkanı Şerife Öz, Turgutlu İlçe Başkanı Gönül Özkan Alpkan, Kula İlçe Başkanı Okan Camcı, Gördes İlçe Başkanı Mustafa Kıyıcı, Sarıgöl İlçe Başkanı Murat Avşar, Şehzadeler İlçe Başkanı Gökhan Eller, Soma İlçe Başkan vekili Ahmet Küsüyen, Yunusemre İlçe Başkanı Fevzi Çelenk, Alaşehir İlçe Başkanı Özcan Turan ve yöneticileri katıldı.

PARTİ TEŞKİLATLARI VE MANİSALILAR “SELÇUK ÖZDAĞ” DİYOR

Manisa’da 23.24.25. Dönem Manisa Milletvekilliği görevini icra ettikten sonra 14 Mayıs genel seçimleriyle 27. Dönem Muğla Milletvekili seçilen ve TBMM'de Gelecek-Saadet Grup Başkanlığı görevini sürdüren Selçuk Özdağ’ı Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediklerini kaydeden Gelecek Partisi Manisa İl ve İlçe Yöneticileri partili partisiz tüm Manisalıların da Özdağ’a büyük sevgi gösterdiğini kaydederek, “Manisa’yı halkın dertleriyle dertlenen, sevinçli, acılı ve her anlarında yanlarında olduğunu belli eden, kendisine ulaşan tüm taleplere karşılıksız kalmayan ve Manisa’nın sorunlarını çok iyi bilerek  çözüm üretecek güç ve kararlılığa sahip olan Saygıdeğer Başkanımız Selçuk Özdağ’dan daha iyi kimse yönetemez” dediler. 

 

SEÇİM DİRETİLEN ADAYLARLA DEĞİL HALKI İÇİN DİRENEN ADAYLARLA KAZANILIR

Kamuoyu tarafından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında ismi ön plana çıkan TBMM Gelecek-Saadet Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ise teveccüh ve desteklerinden dolayı parti yöneticileri ve üyeleri başta olmak üzere tüm Manisalı vatandaşlara teşekkür ederek şu ifadelerde bulundu; “Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olmak dışında bir seçeneğimiz yoktur. Kaybedildiği taktirde bu bir yol kazası da olmayacaktır. Seçim, diretilen adaylarla değil, halkı için direnen adaylarla kazanılır."


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °