Selçuk Özdağ, “Vira Bismillah..!”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Şimdi vakit; İnsan siyasetçi Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için yollara revan olma vaktidir" dedi.

Güncel 6.03.2023 22:28:00 0
Selçuk Özdağ, “Vira Bismillah..!”

13 aydır çalışmalarını sürdüren ve 6 partiden oluşan Millet İttifakı  üç saati aşkın süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Adayını Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya sayfası üzerinden paylaşımda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Vira Bismillah. Ülkemizin vicdanlı, demokrat, hasbi bir devlet başkanı olsun diye gece gündüz gayret ettik. Bunun bir kuru hayal olmadığını gösterdik. Nihayet insan odaklı, vatandaşına öfke duymayan, ayrımcılığa düşman, milletine dost ve hatta kardeş bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz” ifadesinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakının adayının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Görünen dağın ırağı olmaz, dağ da göründü, dağın arkası da. Şimdi vakit; İnsan siyasetçi Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için yollara revan olma vaktidir. 85 milyonun vatandaşımızın ve 60 milyon seçmenin gönlüne ve oyuna talibiz” dedi.

13 ay süren 6’lı masa görüşmelerinde büyük bir fedakarlık, hoşgörü ve özveriyle çalışan 6 partinin genel başkanlarına teşekkür eden Özdağ, “Gecesini gündüzüne katarak bugüne ulaşmamızda inanılmaz emeği ve gayreti olan başta genel başkanım Sayın Ahmet Davutoğlu’na, değerli büyüğüm Sayın Temel Karamollaoğlu’na, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Sayın Gültekin Uysal’a, Sayın Ali Babacan’a, Sayın Meral Akşener hanımefendiye şükran ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“Her yönüyle hayatlarımızı cehenneme çeviren iktidarın ihmal ve vurdumduymazlığı ile en son depremle yıkılan evlerin altında hayatlarını kaybeden insanlarımızın hatıraları önünde saygıyla eğiliyor rahmet diliyorum” diyerek sözlerine devam eden Özdağ şunları dile getirdi; “Asla ayrım yapmadan yaraları saracağız, ocakları tüttüreceğiz. Yıkıkların altında milletimizin umutlarını da yıktığınız bu düzeni değiştireceğiz. Sadece bize inanın ve güvenin Ne olduğu belli olmayan bu adaletsiz sistemi de sahiplerini de ait olduğu yere göndereceğiz. -Bunları ait oldukları tarihin siyaset çöplüğüne gönderirken iyiye, saadete, demokrasiye, geleceğe deva olacak bir uzlaşı ile halkımızın demokratik cumhuriyete kavuşması için yarından tezi yok misafiriniz olmaya geliyoruz. Bir selam, binbir dua ve kandil bereketi ile…”


Anahtar Kelimeler: Selçuk Özdağ Bismillah..!”
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °