Selçuk Özdağ, TOKİ Başkanlığı Binasına Gidiyor

Gelecek Partisi genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ yarın (Cuma) saat 14.00’te TOKİ başkanlığı binasına gidiyor.

Güncel 26.01.2023 15:33:00 0
Selçuk Özdağ, TOKİ Başkanlığı Binasına Gidiyor

Gelecek Partisi genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ yarın (Cuma) saat 14.00’te TOKİ başkanlığı merkez binasının önüne gidiyor.

Sosyal meselelere duyarlığını siyasi tecrübesiyle harmanlayan ve mağdur vatandaşların sesini duyuran Selçuk Özdağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığını yürüttüğü Gelecek Partisindeki ekip arkadaşlarıyla birlikte TOKİ eylemlerinin son durağı olarak TOKİ başkanlığı merkez binasının önünde açıklama yapacak.

Enpolitik’e konuşan Özdağ, eyleme ilişkin şunu söyledi: “Elimizde fenerle akşamdan sabaha karış karış yıllardır inşaat bekleyen arazilerde TOKİ çalışmalarının izlerini aradık. Çok aradık, yorulduk fakat en küçük bir iz bile bulamadık. Bu durum vatandaşın devlete olan güvenini zedeliyor. Devletin itibarına zarar veren Ak Parti yürütmesinin atamış olduğu TOKİ genel müdürünün makamına gidip kendisine araştırmamızın sonucunu verip ‘Beyefendi, TOKİ’ler nerede; yoksa yaptırdığınız maketleri mi kastediyordunuz?’ diye soracağım.

Eylemlerinin adını “TOKİ YOK(K)İ” olarak belirten Özdağ tüm bağımsız medya mensuplarını da ayrı ayrı eyleme eşlik etmeleri yönünde davette bulundu.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °