Selçuk Özdağ, “Tek adam yönetimi Halife-Sultan yönetimini aratmayacak kadar ayyuka çıkmıştır”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, “Hukuksuz yönetim anlayışı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’yi hukuk devleti bilincinden uzaklaştırarak Halife- Sultan yönetimlerini aratmayacak kadar ayyuka çıkmıştır” dedi.

Güncel 10.05.2023 11:49:00 0
Selçuk Özdağ, “Tek adam yönetimi Halife-Sultan yönetimini aratmayacak kadar ayyuka çıkmıştır”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Gazeteci İsmail Saymaz’ın köşesine taşıdığı “İçişleri Bakanlığı sandık sonuçlarının polis ve jandarma marifetiyle alınıp excel tablosu haline getirilerek GAMER’e gönderilmesini kararlaştırdı” iddiaları üzerinden iktidara yüklendi. Özdağ hükümete atıfta bulunarak, “Türkiye Cumhuriyeti’ni biz anayasası olan bir hukuk devleti olarak biliyoruz. Yoksa sizin için bir Halife ya da sultanın ülkesi falan mı?” sorusunu yöneltti.

YSK’DA PARALEL YAPI MI KURDUNUZ?

“Verdiği kararlarla uzunca bir süredir zaten şaibeli bir kurula dönüşmüş olan Yüksek Seçim Kurulu’na bir de “paralel yapı mı kurdunuz.” Nasıl bir düzen sizi tatmin edecek mesela?” sorusunu yönelten Özdağ sözlerine şöyle devam etti, 

“Son günlerde çatal dillerinizden akıttığınız zehirle halkımızı birbirine düşürmek yetmedi mi?

Bakanlığı dahi tartışma konusu olan ve adı çeşitli iddialarla çeşitli tartışmalarda gündeme taşınan Soylu ve patronu Sayın Erdoğan şunu iyi bilsin ki; Sizler Türk milletinden de bu milletten de büyük değilsiniz. Üstelik bu ülkenin sahibi falanda değilsiniz. Eski ortaklarınızdan devşirdiğiniz “paralel” işlerinizle bu ülkenin başına çorap örmeniz sizi seçimlerde kurtarmayacak. Buradan başta polis ve jandarma olmak üzere tüm güvenlik birimlerimizin mensuplarına hatırlatmak isterim ki; Konusu suç teşkil eden hiçbir emri uygulamayın.” 

ANAYASA VE KANUNLARDAN AYRILMAMALIYIZ

“Siyasi iktidarlar ve yöneticileri, ikballeri için memurları ateşe atmaktan asla imtina etmezler maalesef. Hukuka bağlı kalın ve milletimizin karşısında olmayın” diyerek sözlerine devam eden Özdağ, “Birkaç yıl önce hukuksuz emirleri icra edenlerin başına ne geldiğini de unutmayın. Sizler Türk devletinin ve milletinin hizmetinde olan bu ülkenin evlatlarısınız. Anayasa ve kanunlar 85 Milyon Türkiye olarak uymamız gereken tek mercidir. Seçilmiş siyasetçiler gelir geçer. Kendi siyasi maddi ikballeri için sizi ateşe sürükleyecek siyasilere alet olmayın!”

 


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °