Selçuk Özdağ, “Hesap verebilir, şeffaf ve 24 saat açık bir belediye için göreve talibim”

Özdağ, "Manisalılara hizmet etmek için göreve talibim. Gelin Manisa'yı hep birlikte yönetelim. Gelin, bu şehri hep birlikte hak ettiği yönetim anlayışına kavuşturalım" dedi.

Güncel 17.02.2024 12:40:00 0
Selçuk Özdağ, “Hesap verebilir, şeffaf ve 24 saat açık bir belediye için göreve talibim”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan TBMM Saadet-Gelecek Meclis Grup Başkanı Selçuk Özdağ, "Manisalılara hizmet etmek için göreve talibim. Gelin Manisa'yı hep birlikte yönetelim. Gelin, bu şehri hep birlikte hak ettiği yönetim anlayışına kavuşturalım" dedi.

BİR KURUŞUN DAHİ ÇARÇUR EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ
Şeffaf, hesap verebilir ve kural bazlı yönetim anlayışıyla Manisa Büyükşehir Belediyesini yönetmeye talip olduklarını kaydeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, "Bu yönetim anlayışı doğrultusunda; Belediye imkanlarını üç beş kişiye peşkeş çekmeyeceğiz. Milletimizin bir kuruşunun dahi çarçur edilmesine izin vermeyeceğiz ve Belediye hizmet binası 24 saat açık olacak, yapılanları tüm Manisalılar görecek" diye konuştu.

10 YILDA BİR ARPA BOYU YOL ALINAMAMIŞ
24.25.26. Dönem Manisa Milletvekilliği görevinde gidilmedik köy, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadığını ve Manisalılara hizmet etme yolunda hiç bir siyasi parti ayrımı gözetmediğini kaydeden Özdağ, "Soma’da yaşanan felaketten sonra üyesi olduğum araştırma komisyonunda aylarca çalışarak yanlışları, eksiklikleri ve ihmalleri tespit etmiştik. Neredeyse yaşanan facianın üzerinden 10 yıl geçti ama bir arpa boyu yol alınamadığını üzülerek görüyorum" ifadesinde bulundu.


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °