Selçuk Özdağ; Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür basının her daim yanındayız

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Özdağ, “Her daim basının yanındayım ve destekçisi olacağım” mesajı verdi.

Güncel 20.02.2024 09:44:00 0
Selçuk Özdağ; Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür basının her daim yanındayız

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Selçuk Özdağ ilk ziyaret programına Manisa Gazeteciler Cemiyeti ve yerel basını ziyaret ederek başladı. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Özdağ, “Her daim basının yanındayım ve destekçisi olacağım” mesajı verdi.

Yoğun Ankara programının ardından 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarına katılmak üzere Manisa’ya gelen TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ programı kapsamında ilk ziyaretlerine Manisa basınını ziyaret ederek başladı. 

BASINA SANSÜRE HAYIR DİYORUZ!

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetimiyle bazı medya yayın organlarını ziyaret eden Özdağ, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür basın mensuplarının her daim destekçisi olmaya devam edeceğini kaydetti. Basında sansüre sonuna “hayır” dediklerini belirten Özdağ basının demokrasinin sacayaklarından biri olduğunu kaydetti.

MANİSA’YI DÜNYA KENTİ YAPACAĞIZ

Manisa'nın potansiyelinin çok büyük olduğunu ama yetersiz yerel yönetim anlayışıyla bu potansiyelin doğru kullanılamadığını kaydeden Özdağ, “Kadirşinas Manisa halkının teveccühleriyle bu potansiyeli doğru yatırımlarla harekete geçireceğiz. Manisa'yı tarımda, sanayide ve turizmde önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyoruz. Manisa'yı dünya kenti yapacağız" dedi.

MANİSA’YI DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Gazeteciler tarafından Manisa'nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine sorulan sorulara da cevap veren Özdağ,"Manisa'nın tüm ilçelerini kapsayan seçim çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiriyorum, Manisalıların taleplerini ve önerilerini dinliyorum. Manisa'yı daha güzel bir geleceğe taşımak için yola çıktık. Bu hedefe ulaşmak için Manisalıların desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Özdağ'ın basın yayın organlarına ziyaretlerinin devam edeceği ve basın mensuplarıyla 23 Şubat Cuma günü düzenlenecek toplantıda bir araya geleceği kaydedildi.


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °