Selçuk Özdağ “28 Mayıs’ta vicdanımızın sesini dinleyerek sandığa gitmeliyiz”

CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ tüm vatandaşları 28 Mayıs’ta vicdanlarının sesini dinleyip, muhasebe yaparak sandığa gitmeye davet etti.

Güncel 18.05.2023 23:04:00 0
Selçuk Özdağ “28 Mayıs’ta vicdanımızın sesini dinleyerek sandığa gitmeliyiz”

 “Size söz yine baharlar gelecek” diyen CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, “Mal varlıklarının açıklanabildiği şeffaf bir Türkiye, hesap verebilir bir iktidar, ehliyet ve liyakat sahibi idareciler inşa etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Muhafazakar ve dindar vatandaşlarımızı da tüm bunları muhasebe etmeye, vicdanlarının sesini dinlemeye ve ellerini vicdanlarına koyarak konuşmaya davet ediyorum. 14 Mayıs’ta gerçekleşen ve 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bir parti ya da kişi seçimi değil. Ya Türkiye’yi karanlığa, mafya, kirli sermaye ve iktidar üçgenine terk edeceğiz ya da hesap verebilir, demokrasiye, insan haklarına ve Cumhuriyete dört elle bir kez daha sımsıkı sarılacağız” şeklinde konuştu.

SAYIN ERDOĞAN BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA İPE UN SERMİŞTİR

Anayasa’nın ilk dört maddesi ve 66. Maddeyle bir sorunları olmadığını kaydeden CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, “Terörle mücadele kararlı bir şekilde devam edecek bundan da kimsenin kuşkusu olmasın. Sayın Erdoğan ve Cumhur ittifakı mensupları algı operasyonuna devam ederken diğer taraftan Erdoğan’ı ve Cumhur ittifakını destekleyen dindar ve muhafazakâr vatandaşlar ise insanlarımıza “Biz gidersek kazanımlarınızı kaybedeceksiniz başörtülerinizi yasaklayacaklar” diyorlar. Peki soruyorum, Sayın Kılıçdaroğlu’nun, ‘kanuni bir düzenleme ile başörtülü kadınlarımızın tüm endişelerini kökten çözelim’ teklifine Sayın Erdoğan niye destek vermedi, niçin ipe un serdi o zaman? Başörtüsü konusunda ipe un seren Erdoğan gerçeği var. Yine soruyorum Sayın Ahmet Davutoğlu, Sayın Ali Babacan ve Sayın Temel Karamollaoğlu hanımlarının başlarını mı açtıracaklar? Tabi ki hayır. Tam da bu noktada soruyorum, ‘Başörtüsüyle mücadele ediyoruz’ diyen bir partinin genel başkanı AK Parti’den Milletvekili seçilmedi mi? Yine soruyorum, Yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin efsane Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Denktaş seçimler için Türkiye’ye geldiğinde ‘Seçimler Türkiye’de mi’ diye kovan, ‘Şehitlerimize kelle’ diyen, ‘Ben milliyetçiliği ayaklar altına aldım’ diyen ve de en önemlisi kozmik odayı açtıran Erdoğan ne zaman yerli ve milli oldu?” diye konuştu.

TALANA, YALANA VE YOLSUZLUĞA DUR DİYECEĞİZ

“Erdoğan ve Cumhur ittifakı algı operasyonlarını sürdürerek, ‘sosyal yardımları keseceğiz” diye propagandalarına devam ediyorlar bu asla doğru değil diyen Özdağ, “Biz sosyal yardımları kesmeyeceğiz. Biz yapacağımız tüm ekonomik hamleler ve çalışmalarla parayı daha kıymetli yapacağız. Yolsuzlukları, usulsüzleri, talanı ve iflası önleyerek bunu gerçekleştireceğiz. Şu anki iktidarın zamanında yaptığı tüm hataların bedelini maalesef şu an halkımız ödüyor. . Daha seçim ikinci tura kalmışken ve bitmemişken İğneden ipliğe her şeye zam gelmeye başladı. Krediler askıya alındı. Bankalar vatandaşın dövizini veremeyecek durumdalar. Tabi bu yaşanan her şeyin bir bedeli olacaktır. Milletimizi yalanları ile aldatan bu iktidarın da bir bedeli olacaktır” dedi.

YAPTIKLARI TÜM HATALARIN BEDELİNİ HALK ÖDÜYOR


“Çok değil daha 15 gün önce “Doğalgaz faturası ödemeyeceksiniz dediler, mazot dahil zamlar yola çıktı” diyen CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, “Seçim öncesi yine vaatlerine devam ederek vatandaşlarımıza, ‘Sizi ev sahibi yapacağız’ dediler ama konut ve tüketici kredilerini askıya aldılar. Ekonomimiz pik yaptı öyle mi, paramız pul oldu be. İktidar her şeyimizi değersizleştiriyor. Sadece paramızı değil. Borsa çöküşte ama dövizi tutana aşk olsun. Maşallah iktidarın Süleyman Soylu’su Suriyelileri göndermek günah diyerek merhamet abidesi kesilmiş ama bu ülkenin gençleri, kadınları hasılı gerçek sahipleri üvey evlat muamelesi görüyor.”


Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °
Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °