"SAVCIMIZ ENGELLİMİZİ ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURDU"

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, derneklerine gönül verip ziyaret eden Savcı Mert Yılmaz'ın engelli bir üyelerine tekerlekli sandalye bağışında bulunmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Güncel 30.07.2023 09:32:00 0

HABER MERKEZİ: Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, derneklerine gönül verip ziyaret eden Savcı Mert Öykü

 Özdemir'in ilgi ve alakasından çok mutlu olduklarını söyledi. Başkan Yasemin Yıldız Savcı Mert Öykü Özdemir'in engelli bir üyelerine tekerlekli sandalye bağışında bulunduğunu ve onu özgürlüğüne kavuşturduğunu da ifade etti. Başkan Yıldız duygularını şöyle dile getirdi: "Güzeller güzeli derneğimizin çok özel ve sürpriz misafiri, çok değerli, çok kıymetli Manisa Savcımız Mert Öykü Özdemir'i misafir ettik, çok mutlu olduk, Sayın Savcımız bize gönül verdi, derneğimizi ziyaret etti, şahsım ve kader arkadaşımız yaşlı teyzemizin adına teşekkür ederiz, bizim için çok önemli olan, elimiz, kolumuz, özgürlüğümüz olan tekerlekli sandalyemizi aldık. Yaz ayları nedeniyle teyzemiz de sosyal hayata çıktığı ve özgürlüğüne kavuştuğu için çok mutlu, 'Biz bir gün değil hergün hatırlanıyoruz, Allah Savcı oğlumdan razı olsun' diyor. Savcımızın makam yüksek, ama kalbi de yüksek, engelsiz yüreğe sahip, Sayın Savcımızdan Allah yer gök razı olsun, iyi ki varsınız, sizi doğuran teyzemizden, vatana millete hayırlı böyle  değerli evladı var."


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °