"MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE EZBERLERİ BOZACAĞIZ"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve Milletvekili Adayı İlkay Şimsek, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları olarak Türk siyasetinde ezberleri bozmak için milletimizin desteğini bekliyoruz" dedi.

Güncel 21.04.2023 08:47:00 0

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve Manisa Milletvekili Adayı İlkay Şimşek her gün yeni tartışmaların yaşandığı, eski ve yeni dosyaların açıldığı, tehdit ve hakaretlerin savrulduğu seçim atmosferinde, halkla buluşup vatandaşla bütünleşerek çalışmalarını siyasi nezaket içerisinde sürdürüyor. İlkay Şimşek ziyaret ettiği çiftçi, işçi, memur, esnaf ve tüm vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları olarak Türk siyasetinde ezberleri bozmak için herkesin desteğini beklediklerini ifade ediyor. İlkay Şimsek seçim sürecinde yaptığı çalışmalara yönelik açıklamasında da şu bilgileri verdi: "Biz birlik ve beraberliğimizi korumak, perçinlemek isterken, onlar Aziz Türk milletini ikiye böldüler, 'Ya bendensin ya hainsin' dediler, gücü ele geçirip, güç zehirlenmesi yaşadılar, Büyük Türk milletini iki yanlıştan birini tercih etmeye zorladılar. Partilerinin ismi farklı, hizmet ettikleri odak merkezleri aynı oldu. Hak suretinde söz söyleyip, bâtılı uyguladılar. Büyük Türk milletinin geleceğini bir şahsa bağladılar. 'O varsa millet var, o yoksa millet yok' aldatmacasını yutturdular. Kurdukları faiz düzeni üzerinden milleti ve devleti sürekli borçlandıran ve bunun her kuralına iman etmiş olanlar saf değiştirerek, millete pembe hayaller kurmayı tavsiye ettiler. Sözde sisteme karşı çıkan, ama birkaç milletvekilliği ile 'Meclise girip şerre engel olacağız' diyen ve her iki tarafa da yamanan, dik duramayan milli görüşçüler faiz düzenini benimsediler."

"YAŞANANLARA SESSİZ KALANLAR VATANPERVER OLAMAZ"

Sadece milli görüşçülerin değil, milliyetçi geçinenlerin de dik durmadıklarını ifade eden Manisa Milletvekili Adayı İlkay Şimşek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Sözde milliyetçi geçinen, vatan, bayrak, devlet millet kavramları ile milletimizi oyalayanlar, şehit edilen Sinan Ateş için ses çıkaramayanlar, ne kadar milliyetçi ve vatanperver olabilirler? 'Ben faizin düşmanıyım' diyerek Türk milletine Cumhuriyet tarihinde en büyük faizleri ödettiren, her söylediğinin tersini yapan, milletin ve devletin bu faiz düzeniyle sömürülmesine ve düzenin sistematik olarak devam etmesine sebep olan, tüm bu yaşananlara itiraz etmeyen nasıl muhafazakar, milliyetçi ve vatanperver olabilir? Milli Yol Partisi ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun gerçek ve samimi arkadaşları olarak, partiler üstü söylem üstünlüğü ile milletimizle buluştuk, el ele verdik, hep beraber, birlik ve beraberlik içinde Türk siyasetinde ezberleri bozmak istiyoruz, bunun için milletimizin desteğini bekliyoruz."


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °