Manisa'dan ilk 3 sıradaki tek kadın Milletvekili adayı oldu

ATA İttifakından Kadın Kontenjanına büyük destek; Hukuk Danışmanı ve Konyalılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Elmas Akay Manisa'dan ilk 3 sıradaki tek kadın Milletvekili adayı oldu.

Güncel 9.04.2023 20:44:00 0
Manisa

ATA İttifakından Kadın Kontenjanına büyük destek; Hukuk Danışmanı ve Konyalılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Elmas Akay Manisa'dan ilk 3 sıradaki tek kadın Milletvekili adayı oldu. Aynı zamanda Manisa Konyalılar Derneği Başkanı da olan Akay Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'a ve yönetimine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederek, “Gerçek Türk milliyetçilerinin ve ülkücülerin adresi Zafer Partisi'dir. Biz Türk Milliyetçileri olarak günü kurtarmak için değil başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın, devletimizin ve kahraman Türk milletinin menfaatlerini her şeyin önünde gören bir şiar ve ülkü çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ”Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satıh bütün vatandır" diyen tüm halkımızı Zafer Partisi çatısı altında bir olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

ELMAS AKAY KİMDİR;

Jandarma Astsubay kızı olan Elmas Akay 1979 doğumlu. Aslen Konyalı olan ama uzun yıllardır Manisa'da ikamet etmekte olan Akay 5 çocuk ailesi olup Hukuk Danışmanlığı yapıyor. 

Eğitimci kökenli ve Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olan Elmas Akay Büyük Birlik Partisi'nde siyasete başladı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ2ın daveti üzerine Gelecek Partisi Manisa kurucular kurulu üyesi ve hukuk işleri başkanlığı görevlerini de icra eden Akay 2022 yılında Gelecek Partisinden istifa ederek Zafer Partisini ve Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı destekleme kararı aldı. Şu an aktif olarak Hukuk Danışmanlığı görevini de sürdüren Akay bir sivil toplumcu olarak Konyalılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı ve Manisa Konyalılar Derneği Başkanlığı görevlerini de sürdürüyor.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °