Manisa Dostlar Meclisi'nin konuğu Selçuk Özdağ oldu

Manisa Dostlar Meclisi'nin konuğu Gelecek Partisi ve Saadet Partisi  Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ oldu.

Güncel 7.03.2024 14:06:00 0
Manisa Dostlar Meclisi

Manisa Dostlar Meclisi'nin konuğu Gelecek Partisi ve Saadet Partisi  Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ oldu. Selçuk Özdağ projelerini Manisa Dostlar Meclisi üyelerine anlattı.

Manisa Dostlar Meclisi'nin sözcüsü Cihan Canuyar  Manisa Dostlar Meclisinin her geçen gün büyüdüğünü ve her siyasi partiye eşit mesafede olduğunu söyledi. Cihan Canuyar " Kurulduğumuz günden bu güne  sadece Manisa için çalışıyoruz. Manisa'nın değerlerini konuşuyoruz. Manisa için yapılması gerekenleri bir masa etrafında tartışıyoruz ve çözüm önerisinde bulunuyoruz. Manisa Dostlar Meclisi her siyasi partiye eşit mesafededir. Daha önce siyasi partilerimizin  aday adaylarını konuk ettik şimdi ise adaylarımızı konuk ediyoruz. Bugün Manisa Dostlar Meclisi'nin konuğu Gelecek Partisi ve Saadet Partisi  Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ oldu. Selçuk Özdağ projelerini anlattı. Dostlar meclisi üyeleri ise Manisa ile ilgili talep ve önerilerde bulundu. Verimli bir toplantı geçti. Diğer siyasi partilerimizin adaylarını da  önümüzdeki haftalarda bu meclisimizde konuk edeceğiz" dedi.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi  Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ ise Manisa'yı Manisa'da yaşayan vatandaşlar ile birlikte yöneteceklerini söyledi ve destek istedi. Ayrıca Manisa Dostlar Meclisinde samimi bir ortam olduğunu aktaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ  meclis üyelerine tek tek teşekkür etti.


 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °