Manisa basınıyla buluşan Selçuk Özdağ, "Benim en önemli projem dürüstlüktür, çalışkanlıktır"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, "Benim en önemli projem dürüstlüktür, çalışkanlıktır, liyakata önem veren biriyim, seçmenlere sesleniyorum; oylarınızı bölmeyin, Selçuk Özdağ'da buluşun" dedi.

Güncel 28.02.2024 14:43:00 0
Manisa basınıyla buluşan Selçuk Özdağ,

Gelecek-Saadet Grubu Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa basınıyla Şelale Plaza'da bir araya geldi. Programa Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, belediye başkan adayları ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Manisa'nın tarihi ve kültürel anlamda çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Selçuk Özdağ, Hristiyanlar için kutsal olan 7 kiliseden 3'ünün Manisa'da yer aldığını belirterek, "ABD Başkanı Joe Biden'i Manisa'ya getirsek binlerce, milyonlarca turist gelir. Manisa Meryem ana gibi olur. Buna önem vermeliyiz" dedi ve Manisa için 9 Mart'ta 45 projeyi açıklayacağını söyledi. Özdağ, adaylığı açıklandıktan sonra Manisa'da lehte ve aleyhte en çok konuşulan kişi olduğunu belirtti. Manisa'nın iyi yönetilemediği için aday olduğunu açıklayan Özdağ, Cengiz Ergün'ün 3 dönemdir Manisa'yı iyi yönetemediğini ifade ederek, "Ben 3 dönem belediye başkanlığı yapsam Manisa'da efsane olurdum" dedi.

ADAYLAR PROJELERİNİ ORTAYA KOYSUN 



31 Mart yerel seçimlerinin adil bir şekilde yapılmadığını kaydeden Selçuk Özdağ, bütün adayları canlı yayına davet ederek projelerini kamuoyuna açıklamaya davet etti. Şanlıurfalıların yıllardır yaptığını bu seçimde Manisalıların yapacağını vurgulayan Özdağ, bu seçimlerin sürpriz olacağını ve seçimi kazanacağını iddia etti. Özdağ, belediyeleri kazananların yöneteceğini söyleyerek, "Cengiz Ergün 15 yıldır başkanlık yapıyor, MHP'nin adayı olarak seçildi, CHP destek verdi, o zaman belediyeyi Kemal Kılıçdaroğlu mu, Devlet Bahçeli mi yönetti? Hayır, Cengiz Ergün yönetti. Ardından ittifak oldu. Belediyeyi Erdoğan mı, Bahçeli mi yönetti? Hayır, yine Cengiz Ergün yönetti. Belediyeleri genel başkanlar değil, partiler değil, seçilen belediye başkanları yönetti. Seçmenlere sesleniyorum; liderlere bakarak, partilere bakarak oy vermeyin. Anket sonuçları gelmeye başladı. Anketlerde önde görünüyorum. Seçimlerden de zaferle çıkacağım. Ben her zaman halkımın yanında oldum, bugünlere tırnağımla kazıyarak geldim" dedi.

EN PAHALI SUYU KULLANIYORUZ

İlçelerde yaptığı ziyaretlerde özellikle vatandaşların Türkiye'nin en pahalı suyunu kullandıkları konusunda serzenişte bulunduğuna dikkat çeken Özdağ, Manisalıların hem suyu pahalı kullandığını, hem de sağlıksız su içtiğine vurgu yaptı. Suyun yanında toplu taşıma ile ilgili, ulaşımla ilgili sorunların olduğunu kaydetti. Özdağ, 9 Mart'ta Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla Manisa için projelerini kamuoyuna açıklayacağını söyledi. Özdağ, "Benim en önemli projem dürüstlüktür, çalışkanlıktır, liyakata önem veren biriyim, seçmenlere sesleniyorum; oylarınızı bölmeyin, Selçuk Özdağ'da buluşun" dedi.


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °