KÜÇÜK KULÜP'TE BAŞKAN YİNE SARIGEDİK

İzmir’in cemiyet hayatına öncülük eden Küçük Kulüp Derneği Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Emre Sarıgedik’e rakip çıkmadı.

Yaşam 3.02.2023 11:28:00 0
KÜÇÜK KULÜP

Türkiye’nin batıya açılan kapısı İzmir’in prestijli mekanlarından Küçük Kulüp'te olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Kentin ileri gelen sanayicileri, tüccarları, etkili odaların başkanları ve yerel yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği toplantı hafta sonunda gerçekleşti. Spor ve dostluğun kenetlendiği Küçük Kulüp’ün özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “2023 yılında her yaptığımızın bir üstüne koymak istiyoruz. Türkiye gerçekten yetenekli gençlere sahip bir tenis ülkesi. Bizim de bu gençlere inancımız var. Dünyanın en iyi sporcusunu yetiştirme arzumuzla devam ediyoruz. Ülkemizin tanıtımına katkı sağladık ve dünya tenisine örnek oluşturduk. Dostluğumuzun pekişmesi tenis sporumuzun gelişmesi adına Küçük Kulüp Derneği önemli çalışmalar yapıyor. Yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sardıgedik ve ekibine başarılar diliyorum” dedi. Tek liste ile seçime gitmenin ağır sorumluluğunu omuzlarında hissettiğini vurgulayan Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Üyelerimiz bize tek listeyle seçime gitme sorumluluğunu yükledi, bize olan bu güven için teşekkür ediyorum, kenti kenetleyen ve tutkalı olan bu kulübün önemli bir misyonu var, Türkiye’nin batıya açılan kapısı İzmir’i birçok alanda daha ileriye taşımak, bu yolda büyük ailemizi aydınlık geleceğe taşıma sorumluluğunu bana ve arkadaşlarıma bir kez daha verdiğiniz için minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Yönetim Kurulu: Emre Sarıgedik, Ayşegül Kurtel, Gülgün Hıdır, Ümran Bağcı, S.Arda Yağcı, İlker Genç, Ahmet Aslaner, Mark Sevinti, Selçuk Özer ve Serhat Kaya.
Denetim Kurulu: Enrico Ricardo Aliberti, Celal Özlü ve Avram Sevinti.
Onur (Disiplin) Kurulu: Cem Bakioğlu, Ahmet K. Sağel, Bahar Şeker ve Kemal S. Çolakoğlu.


Anahtar Kelimeler: KÜÇÜK KULÜP' BAŞKAN SARIGEDİK
Perşembe 17.8 ° / 7.6 °
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °