Gönüllerin Başkanı Selçuk Özdağ 11 Şubat’ta adaylığını açıklayacak

Özdağ 11 Şubat Pazar günü Manisalılarla buluşarak adaylığını açıklayacak. Özdağ "Diretilen aday olarak değil Manisalılar için direnen aday olarak kazanacağım” dedi.

Güncel 6.02.2024 23:50:00 0
Gönüllerin Başkanı Selçuk Özdağ 11 Şubat’ta adaylığını açıklayacak

TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı Selçuk Özdağ 11 Şubat Pazar günü Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Küçük Sanayi Sitesindeki tesislerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Özdağ 24.25.26. Dönemde Manisa Milletvekili olarak çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan yaptığı hizmetlerle her kesimden büyük takdir görmüştü. 

GELECEK PARTİSİNDE HEDEF MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Manisa’da Gelecek Partisi Manisa İl yöneticileriyle ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yapan TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde hedeflerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere tüm ilçeleri seçim zaferiyle taçlandırmak olduğunu kaydetti.

Kamuoyu tarafından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında ismi ön plana çıkan Özdağ kendisine gösterilen teveccüh ve desteklerden dolayı Manisalı vatandaşlara teşekkür ederek şu ifadelerde bulundu; “Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olmak dışında bir seçeneğimiz yoktur. Kaybedildiği taktirde bu bir yol kazası da olmayacaktır. Seçim, diretilen adaylarla değil, halkı için direnen adaylarla kazanılır."


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °