Gelecek Partisi Manisa'da seçim startını verdi

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak Manisa ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda seçim startını verdiklerini kaydederek iddialı konuştu; "Gelecek Partisi olarak Manisa'dan en az 3 Milletvekili çıkartacağız"

Güncel 23.12.2022 12:11:00 0
Gelecek Partisi Manisa

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak partilerinin genel merkezi başta olmak üzere tüm teşkilatlarıyla 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlere hazır olduklarını ve Manisa'dan en az 3 Milletvekili çıkaracaklarını iddia etti. 6'lı masanın adayı kim olursa olsun Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de kazanacaklarını ifade eden Onultmak, “Halkın gücü haram saltanatını yıkacak elbet” dedi.

Gelecek Partisi Manisa'da seçimlere hazır bir şekilde gireceklerini ve Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ'ın Manisa'ya ayrı bir önem verdiğini kaydeden Onultmak, “Sayın Selçuk Özdağ Başkanımız bilindiği üzere 3 dönem Manisa'da Milletvekilliği görevini çok başarılı bir şekilde icra etmişti ve ister Manisa'yı, ister Manisalıları çok iyi biliyor. İnanın Manisa merkezde ve 17 ilçemizde Sayın Özdağ'ın Başkanlığında nereye gidersek gidelim halkımızın büyük teveccühü ve sevgisiyle karşılaşıyoruz. Önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde oyunu en çok arttıran siyasi parti Gelecek Partisi olacak” diye konuştu.


Salı 27 ° / 14.4 °
Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °