DOUBLE TREE BY HİLTON 1 YAŞINDA

Manisalı işinsanı Ali Ziya Doğan'ın oteller zincirine eklediği Double Tree by Hilton'un 1'inci kuruluş yıldönümü sürprizlerle dolu eğlenceli bir etkinlikle kutlandı.

Güncel 2.06.2023 20:53:00 0
DOUBLE TREE BY HİLTON 1 YAŞINDA

Manisalı işinsanı Ali Ziya Doğan'ın Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanmasının ardından iç mekan dizaynını yaparak oteller zincirine eklediği Double Tree by Hilton'un 1'inci kuruluş yıldönümü sürprizlerle dolu eğlenceli bir etkinlikle kutlandı. Otelin Genel Müdürü Selin Avşar İnanlı ile Satış ve Pazarlama Müdürü Volkan Yiğit'in tek tek ilgilendiği davetliler arasında Manisa Organize Sanayi Bölgesi ve Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan fabrikaların İnsan Kaynakları Müdürleri ile İzmir iş dünyasının temsilcileri vardı. Selin Avşar İnanlı kutlama öncesi yaptığı konuşmasında “Kısa sürede büyük bir titizlikle oteli Manisalıların hizmetine açmış olmakta ve bir yıllık süre içerisinde de Manisalıları kendi evlerinde hissetmelerini sağlamış olmaktan mutluyuz. Otel yönetimi olarak Manisalılar başta olmak üzere herkese bir telefon kadar yakın olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Birinci yaşgünümüze gelerek bizleri onurlandırdığınız içinde ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

MÜZİK VE DANS ZİYAFETİ YAŞANDI

Davetliler gecenin geç vaktine kadar süren kutlamada otelin zengin menüsünü tatma imkanı bulurken, İzmir’in köklü müzik grubu Aegean Band’ın birbirinden güzel şarkılarıyla nostalji yaşadı. Kutlamanın sürprizi ise Diamonds Dans grubu oldu. Rus revüsünü andıran üç dansçının oluşturduğu grubun şovları katılanlardan büyük beğeni aldı. Dansçılar davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak onların da danslarına eşlik etmelerini sağlayınca ortaya karnavalı aratmayan görüntüler çıktı. 1'nci kuruluş yılına özel çekilişte ise 25’e yakın talihliye otelde konaklama, masaj, serpme açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, sauna ve benzeri ödüller hediye edildi.


Anahtar Kelimeler: DOUBLE HİLTON YAŞINDA
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °