Büyükşehir seçimlerinde Manisalıların gönlünde Selçuk Özdağ var

Büyükşehir seçimlerinde Manisalıların gönlünde Selçuk Özdağ var

Güncel 12.08.2023 17:06:00 0
Büyükşehir seçimlerinde Manisalıların gönlünde Selçuk Özdağ var

Yerel seçimlere yaklaşık 7 ay kala seçim heyecanı artarken ve hangi partilerden kimlerin aday gösterileceği kulislerde dillendirilirken 23.24.25 dönem Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın adı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığında ağırlığını hissettirmeye devam ediyor.

Manisa’da 23.24.25. Dönem Manisa Milletvekilliği görevini icra ettikten sonra 14 Mayıs genel seçimleriyle 27. Dönem Muğla Milletvekili seçilen ve TBMM'de Gelecek-Saadet Grup Başkanlığı görevini sürdüren Selçuk Özdağ’ı Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediklerini kaydeden Manisalılar bu beklentilerini yüksek sesle dillendirmeye başladı.

Yurttaş Gazeteci olarak Manisalılara “2024 yerel seçimlerinde Manisa’da kimi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istiyorsunuz” şeklinde soru yönelterek kamuoyu araştırması yaptığını kaydeden İsmail Aydoğan sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, “Bazıları gibi binlerce liralar vererek telefondan anket yapmadım. Bizzat halkın gazeteci olarak sorularımı Manisalı vatandaşlara yönelttim. Şunu gördüm ki ve dile getirdiler ki; mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı’nın sıfır işgaliye ve demir korkuluklar nedeniyle çoğu esnafla arası bozulmuş durumda. Bu nedenle Manisalı esnaflar ve vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde önceki dönem Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ı millet ittifakından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediklerini bizzat tarafıma ilettiler. Doğruları ve halkın gönlünden geçen isimleri iletmeye devam edeceğim” dedi.

Kamuoyu tarafından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında ismi ön plana çıkan TBMM Gelecek-Saadet Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ise teveccüh ve desteklerinden dolayı Manisalı vatandaşlara teşekkür ederek sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımında şu ifadelerde bulundu; “Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olmak dışında bir seçeneğimiz yoktur. Kaybedildiği taktirde bu bir yol kazası da olmayacaktır. O zaman birilerinin iddia ettiği bu CHS gerçekten de tescil edilmiş olur. Seçim, diretilen adaylarla değil, halkı için direnen adaylarla kazanılır."


Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °
Perşembe 30.7 ° / 19 °