Yaptığı paylaşım yüzünden kadro dışı kaldı!

Nefeslerin tutulduğu Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi, Caner Erkin'in yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. Caner Erkin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kritik bir hata yaptı. Caner Erkin paylaşımında Galatasaray'ın 4

Güncel 13.04.2016 19:07:01 0
Yaptığı paylaşım yüzünden kadro dışı kaldı!

Erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, bu akşam kozlarını TT Arena'da paylaşacak. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir yere sahip olan mücadele öncesinde, Sarı-Lacivertlilerin milli yıldızı Caner Erkin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kritik bir hata yaptı.

Solak yıldız, fotoğrafının altında paylaştığı maç bilgisi bölümünde Galatasaray ve Fenerbahçe logolarını kullanırken, Sarı-Kırmızılı ekibin 4 yıldızlı logosuna yer verdi, Fenerbahçe'nin ise yıldızsız logusunu tercih etti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında özellikle sosyal medyada krize dönüşen logo kullanımı sonrası milli futbolcunun böyle bir hata yapması, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı.

Fenerbahçe resmi hesapları, Galatasaray logolarını yıldızsız kullanırken, Galatasaray hesapları buna karşılık olarak sürekli 4 yıldızlı logo hatırlatması yapıyordu.

Gelen tepkiler üzerine Caner Erkin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımı silerken, bir süre sonra Galatasaray'ın yıldızsız logosunu kullandığı yeni bir paylaşım yaptı. 


Cuma 37.7 ° / 26.3 °
Cumartesi 37.3 ° / 25 °
Pazar 35.6 ° / 23.5 °