Kocaman: ?Son Dakikalarda Gelen Gol Ekstra Katkı Sağladı?

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ?Son dakikalarda gelen gol ekstra katkı sağladı bütün takıma. Gelecek adına moral verdi. Özellikle yelkenleri güçlü bir rüzgarla doldurdu ve buradan elimizdeki bir puanın iyi olduğunu düşü

Güncel 2.04.2016 17:29:03 0
Kocaman: ?Son Dakikalarda Gelen Gol Ekstra Katkı Sağladı?
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ?Son dakikalarda gelen gol ekstra katkı sağladı bütün takıma. Gelecek adına moral verdi. Özellikle yelkenleri güçlü bir rüzgarla doldurdu ve buradan elimizdeki bir puanın iyi olduğunu düşündüğümüz anda ekstra bir katkı sağladı? dedi.
Son dakikalarda buldukları golle Gençlerbirliği?ni 1-0 yenen Torku Konyaspor?da Teknik Direktör Aykut Kocaman, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.
?Üçüncülüğü koruyabilmek için öncelikli olarak buradan puan almak önemliydi? diyen Kocaman, ?Maça çıkarken de ana duygumuz buydu. Bir olur, üç olur... Hem yenilmeme duygusunu kaybetmemek hem de zorlu bir deplasmandan, sezonun ikinci yarısına iyi başlamış, en az bizim kadar iyi başlamış kuvvetli bir takımdan puan almak duygu ve düşüncelerimizi taşıyacaktı ilerleyen haftalara. Maça da bu duygularla başladık. 5-6 dakika Gençlerbirliği biraz daha topla oynamaya başladı ancak daha sonra kendi oyunumuzu kabul ettirdik. İlk yarıyı çok çok iyi olmasa da kendi doğrularımızla götürdük. Öne geçmek için arayışlar yaptık fakat bulamadık. Fena bir oyun değildi bu sıcak havaya rağmen. İkinci yarı temel amacımız bunu sürdürebilmekti ancak olmadı. Bir 10-15 dakikalık bir bölüm iyi sayılmayacağı gibi olumsuz da sayılmayabilirdi. İdare eder pozisyondaydı fakat 15?inci 20?inci dakikalardan sonra Gençlerbirliği oyunun ritmini daha fazla elinde tutmaya başladı. Biz daha fazla topun peşinde koşmaya başladık ki o dakikadan sonra gelen özellikle duygu, özellikle benim adıma, bütün oyuncular içinde geçerlidir bu, maçın sonlarına doğru beraberliğin de kötü olmayacağı yönündeydi. Son dakikalarda gelen gol ekstra katkı sağladı bütün takıma. Gelecek adına hem moral verdi, özellikle yelkenleri güçlü bir rüzgarla doldurdu, hem de buradan elimizdeki bir puanın iyi olduğunu düşündüğümüz anda ekstra bir katkı sağladı bize. Tüm oyuncu arkadaşları canı gönülden kutluyorum? şeklinde konuştu.

Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °