Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

'Necmettin Erbakan hocamız aramızdan ayrıldı ama ey dünya siyonizmi hiç boşu boşuna gelin güvey olma, hiç boşu boşuna gulu gulu dansı yapma, bundan boyla biz varız, geliyoruz, gemileri yaktık bundan böyle ölmek var dönmek yok' 'Dünya

Güncel 14.03.2016 00:06:02 0
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

TRABZON (AA) - Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Necmettin Erbakan hocamız aramızdan ayrıldı ama ey dünya siyonizmi hiç boşu boşuna gelin güvey olma, hiç boşu boşuna gulu gulu dansı yapma, bundan boyla biz varız, geliyoruz, gemileri yaktık bundan böyle ölmek var dönmek yok' dedi.

Erbakan Vakfı Trabzon İl Temsilciliğince, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma' etkinliğinde konuşan Fatih Erbakan, bu etkinlikleri sadece babası olan eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'a hayır dua etmek için yapmadıklarını, bütün dünyaya mesaj verdiklerini dile getirdi.

Erbakan, bu etkinliklerle zalimlere, siyonistlere, ezenlere milli görüşçüler olarak haykırdıklarını anlatarak, 'Diyoruz ki ey zalimler, ey dünya siyonizmi, ey ırkçı emperyalistler, 'partisini kapatmakla, siyaset yasağı vermekle Erbakan'ı gömdük ve üzerine 10 metre kalınlığında beton döktük' diyorsunuz ya bizde 5 sene geçmesine rağmen yaptığımız bu muazzam anma programları ile size diyoruz ki 'Erbakan'ı gömsenizde üzerine beton döksenizde kurşun döksenizde milli görüşü ve Erbakan'ı bitiremezsiniz' diyoruz' şeklinde konuştu.

Türkiye'de ve dünyada milyonlarca sadık milli görüşçü olduğuna işaret eden Erbakan, 'Necmettin Erbakan hocamız aramızdan ayrıldı ama ey dünya siyonizmi hiç boşu boşuna gelin güvey olma, hiç boşu boşuna gulu gulu dansı yapma, bundan boyla biz varız, geliyoruz, gemileri yaktık bundan böyle ölmek var dönmek yok' ifadesini kullandı.

Necmettin Erbakan'ın bütün hayatını üç önemli dersi vermeye adadığını aktaran Fatih Erbakan, şunları kaydetti:

'Necmettin Erbakan'ın hayatının birinci cümlesi 'İslamsız saadet olmaz', ikincisi cümlesi ise 'Cihatsız İslam olmaz' cümlesi idi. Üçüncü cümlesi ise 'Siyonizmi tanımayan İslam'ı anlayamaz' cümlesi idi. Bütün insanlığın yaşadığı bütün sıkıntıların çözümünün İslam'dadır. İslam'da cihat ibadetini yerine getirirken kiminle mücadele edeceksin dünya siyonizmi ile mücadele edeceksin. Dünya siyonizminin organizasyon yapısını, planlarını, oyunlarını, zihniyetini, stratejilerini tam manası ile kavrayamazsan o zaman onlara karşı mücadele edemezsin.'

Siyonizmi eleştiren Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ın da hayatı boyunca siyonizmle mücadele ettiğini dile getirdi.

- Müslüman ülkeler birlik beraberlik içinde hareket etmeli

Müslüman ülkelerin birlik beraberlik içinde hareket etmesi, teknolojilerini geliştirerek ihtiyacı olan teknolojik ve askeri ürünleri kendilerinin üretmesi, petrolüne sahip çıkması gerektiğine dikkati çeken Erbakan, Müslüman ülkelerin parçalanmak istendiğini söyledi.

Erbakan, Türkiye'nin öncülüğünde yeniden İslam ülkelerini bir araya getireceklerini ifade ederek, bunun için öncelikle yeniden büyük Türkiye'yi kurmak istediklerini kaydetti.

Yeni büyük Türkiye'de sadece dışarıdan ithal tablet bilgisayarları kullanan nesiller yetiştirilmeyeceğini, o tablet bilgisayarların daha mükemmellerini kendisi üretebilecek nesiller yetiştirileceğini anlatan Erbakan, 'Yeniden büyük Türkiye'nin başbakanı Ayasofya Camisi'nde kılınacak cuma namazından sonra İslam Birliği liderleri fotoğrafında poz veren bir başbakan olacak. Yeniden büyük Türkiye'nin, hükümetinin, başbakanının Çılgın Projesi Kanal İstanbul değil, Ankara'daki dünyanın en büyük lunaparkı olan Ankapark değil, Çılgın Projesi uçak fabrikası olacak' dedi.

Etkinliğe, Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Yücel Mollaismailoğlu, Akıncılar Derneği Başkanı Abdulkadir Dursun, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda vatandaş katıldı.


Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °