TMSF, INTERDEPO BAYRAKLI GAYRIMENKUL’Ü SATISA ÇIKARDI

Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu (TMSF), amme borcundan dolayi haczedilen Interdepo Bayrakli Gayrimenkul Ticari ve Iktisadi Bütünlügü'nü satisa çikardi. Muhammen bedeli 100 milyon TL olarak belirlenen isletmenin ihalesi 23 Agustos’ta yapilacak.

Güncel 29.07.2022 11:23:00 0
TMSF, INTERDEPO BAYRAKLI GAYRIMENKUL’Ü SATISA ÇIKARDI

Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu (TMSF), amme borcundan dolayi haczedilen Interdepo Bayrakli Gayrimenkul Ticari ve Iktisadi Bütünlügü'nü satisa çikardi. Tahmini bedeli 100 milyon TL olarak belirlenen isletmenin ihalesi 23 Agustos’ta yapilacak.

TMSF, Interdepo Uluslararasi Özel Antrepo Isletmeciligi AS’ye ait amme borcundan dolayi haczedilen Interdepo Bayrakli Gayrimenkul Ticari ve Iktisadi Bütünlügü’nü satisa çikardi. Resmi Gazete’de yayinlanan ilana göre, tahmini bedeli 100 milyon TL olarak belirlenen isletmenin ihalesi 23 Agustos’ta yapilacak. Ihale, kapali zarf ve açik artirma usullerinin birlikte uygulanmasi suretiyle gerçeklestirilecek.

IHALEYE SON TEKLIF VERME TARIHI

Sartnamede belirtilen idari zarf içinde verilecek belgeler, üzerlerinde asil veya kopya olduklarini belirten kayitlarla, 1 (bir) asil ve 1 (bir) kopya olarak, mali zarf ise 1 (bir) asil olarak, en geç 22 Agustos 2022 tarihinde saat 16:00’ya kadar ‘Satis Komisyonu’na kapali ve üzeri imzali zarf içinde elden teslim edilecek.

INTERDEPO ULUSLARARASI ÖZEL ANTREPO ISLETMECILIGI AS TICARI VE IKTISADI BÜTÜNLÜGÜN KAPSAMINDA 

Interdepo Bayrakli Gayrimenkulü Ticari ve Iktisadi Bütünlügü, Izmir Bayrakli’da kargir depo ve idare binasi ve arsasi niteligindeki 3 bin 597 metrekare alanli gayrimenkulün 1815/2400 oranindaki hissesi ile Interdepo Uluslararasi Özel Antrepo Isletmeciligi AS ile kiracisi arasinda imzalanan kira sözlesmesinden olusuyor.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °