CHP GENEL BASKAN YARDIMCISI GÖKÇE GÖKÇEN: ÖLÜMLE TEHDIT EDILIYORUM

CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökçe Gökçen, “Bir süredir ölümle tehdit ediliyorum. Fetullahçi Terör Örgütü üyesi oldugu yargi karariyla belirlenmis bir sahsin israrli takibi, agir hakaretleri, öldürme amacini defalarca belirttigi mesaj ve paylasimlari, bana

Güncel 29.07.2022 16:16:00 0
CHP GENEL BASKAN YARDIMCISI GÖKÇE GÖKÇEN: ÖLÜMLE TEHDIT EDILIYORUM

CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökçe Gökçen, “Bir süredir ölümle tehdit ediliyorum. Fetullahçi Terör Örgütü üyesi oldugu yargi karariyla belirlenmis bir sahsin israrli takibi, agir hakaretleri, öldürme amacini defalarca belirttigi mesaj ve paylasimlari, bana gönderdigi mermi fotograflari, görev yaptigim üniversitenin ve Genel Merkezimizin aranmasi ve yine bu kisinin evimin yakininda atis talimi yapmasi ile açik saldiri altindayim” açiklamasini yapti.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökçe Gökçen, Fetullahçi Terör Örgütü’ne iliskin yaptigi açiklamalar nedeniyle yüzlerce mesaj ve paylasimla tehdit aldigini ardindan da bir FETÖ üyesinin evinin yakininda atis talimi yaparak saldiri altinda oldugunu söyledi. Gökçen, su açiklamayi yapti:

“Bir süredir ölümle tehdit ediliyorum. Fethullahçi terör örgütünün isledigi birçok suçu hatirlatan sözlerim nedeniyle yurt içi ve disindan yüzlerce mesaj ve paylasimla hedef gösterilmemin ardindan Fethullahçi Terör Örgütü üyesi oldugu yargi karariyla belirlenmis bir sahsin israrli takibi, agir hakaretleri, öldürme amacini defalarca belirttigi mesaj ve paylasimlari, bana gönderdigi mermi fotograflari, görev yaptigim üniversitenin ve Genel Merkezimizin aranmasi ve yine bu kisinin evimin yakininda atis talimi yapmasi ile açik saldiri altindayim.

Benden sonra çevreme de yönelen bu tehditler dolayisiyla gerekli tüm hukuki islemleri baslatmis olmama ragmen yargi ve kamu güçleri görevini yapmamakta, aksine gizlilik karari bulunan açik adresimi faile bildirerek bu suçun islenmesine yardimci olmaktadirlar.

Devletin, vatandaslarini koruma yükümlülügünü yerine getirmedigi ilk örnek degil. Bu gidisle de ne yazik ki son olmayacak. Ancak her türlü tehdit ve ihlale ragmen dogrulari söylemekten, bu ülkede yasanan haksizliklari bedeli ne olursa olsun dile getirmekten çekinecek degilim. Benim ve yakinlarimin basina gelebilecek her türlü zararin sorumlusu, gerekli önlemleri almamakta israrci olan iktidardir. Bu saldiri iktidar partilerine yapilsaydi neler olacagini hepimiz çok iyi biliyoruz.

Hep söyledigim gibi, bu karanliga mahkûm degiliz. Gençlerin ve kadinlarin, demokrasi ve hukuk devletine inananlarin örgütlü gücüyle ve her zamankinden çok çalismaya devam ederek bu düzeni degistirecegiz.”


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °