Selçuk Özdag iktidara seslendi; “Var misiniz Türkiye'de temizeller kanunu çikartalim?”

Manisa'da bir dizi programlara katilan Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag Türkiye'nin en büyük sorunlarinin basinda seffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayisinin olmamasi oldugunu kaydederek Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Re

Güncel 2.08.2022 16:25:00 0
Selçuk Özdag iktidara seslendi; “Var misiniz Türkiye

Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag geçtigimiz günlerde vefat eden Manisa'nin önemli isimlerinden hayirsever isadami Burhan Kurtoglu'na taziye ziyaretinde bulundu. Merhum Kurtoglu'nun Manisa'ya deger katan isimlerden biri oldugunu kaydeden Özdag, “Burhan Kurtoglu abimizi kaybetmenin üzüntüsünü yasiyoruz. Ister özel yasami, ister hayirsever bir kisilik ve ister basarili bir isadami olarak Burhan abimiz gökkubede hos bir seda birakarak aramizdan ayrildi. Kendisi anilarimizla ve biraktigi eserlerle daima anilmaya devam edecek. Kadirsinas Manisalilar da inaniyorum ki Burhan Kurtoglu abilerini ve yaptiklarini unutmayacaklar, kendisini sevgi, saygi ve özlemle haturlayacaklar, dualarinda yasatacaklar” dedi. Ziyaretiyle bir vefa örnegi gösterdigini kaydeden merhum Burhan Kurtoglu'nun esi Inci Kurtoglu, oglu Ismail Kurtoglu ve aile bireyleri acili günlerinde kendilerini yalniz birakmayan Özdag'a tesekkür ettiler.

TÜRKIYE'YE YÖNETMEYE ADAYIZ

Taziye ziyaretinin ardindan basin mensuplarinin sorularini cevaplandiran Özdag, Türkiye'nin artik Cumhur ittifaki tarafindan yönetilemedigini kaydederek bu sorunun beraberinde her alanda büyük sorunlar meydana getirdigini ifade etti. Seffaf olmayan ve hesap veremeyen bir Hükümet yönetimiyle Türkiye'yi çok daha zor günlerin bekledigini kaydeden Özdag bunun en büyük ilacinin kan degisikligi oldugunu ve Türkiye'yi yönetmeye aday olduklarini kaydetti.

SAYISTAY'A “GÖREVINIZI YAPMAYIN” DEMEK ÇALANA ÇIRPANA GÖZ YUMUN DEMEKTIR

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in, “Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas ihalaleri canli yayinliyor Bundan sonra biz de canli yayinlayacagiz ihaleleri” sözünü hatirlatan Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, “Buradan soruyorum; Sayin Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani hangi ihaleyi canli yayinladiniz? Bir kanun kapsaminda Italya'da oldugu gibi Türkiye'de temizeller operasyonunun yapilmasi sart oldu. Çogu Bakan, Milletvekili, Belediye Baskani ve bürokrat su anda sahip oldugu malvarliklarinin hesabini veremez. Hadi gelin temizeller operasyonu yapalim. Sayin Erdogan ve Sayin Bahçeli gelin bir temizeller kanunu çikartalim mi? Birinci derece yetmez ikinci derece akrabalari da dahil ederek hepimiz mal varliklarimizin hesabini verelim mi? Bizim ellerimiz temiz, alnimiz ak. Siyaset zenginlik araci olmamali, bir hizmet araci olmali. Sayistay'in görevi denetlemektir. Bu kapsamda üniversiteleri, belediyeleri, kurumlari denetler. Peki Sayin Erdogan ne diyor, “Öyle, herseyi arastirmayin” diyor. Sayistay'in görevi denetlemek ve arastirmak. Sayistay'a bunu demek, “görevinizi yapmayin, çalana çirpana göz yumun” demek degil de nedir allahaskina...” diye konustu.


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °