KILIÇDAROGLU, GEZI TUTUKLULARININ AILELERI BIR ARAYA GELDI…

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu; Gezi tutuklularinin aileleri bir araya geldi. Kiliçdaroglu, Gezi davasinda tutuklanan Tayfun Kahraman’in kizi Vera, Mine Özerden’in annesi Halide Özerden’in ile tutuklu Çigdem Mater’in dogum gününü kutladi. Kiliçdarog

Güncel 6.08.2022 17:51:00 0
KILIÇDAROGLU, GEZI TUTUKLULARININ AILELERI BIR ARAYA GELDI…

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu; Gezi tutuklularinin aileleri bir araya geldi. Kiliçdaroglu, Gezi davasinda tutuklanan Tayfun Kahraman’in kizi Vera, Mine Özerden’in annesi Halide Özerden’in ile tutuklu Çigdem Mater’in dogum gününü kutladi. Kiliçdaroglu, “Bugün Gezi rehini Tayfun Bey’in güzel kizi Vera’nin dogum günü, hep birlikte kutladik. En büyük hediyemiz, onu babasina kavusturmak... En kisa zamanda olacak insallah. Bu vesileyle bir baska rehin olan Çigdem Mater’in ve sevgili Halide Özerden’in de dogum gününü kutluyorum” dedi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Gezi tutuklularinin alileri ile bir araya geldi. Kiliçdaroglu, aileler ile birlikte Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman’in kizi Vera, Gezi tutuklusu Mine Özerden’in annesi Halide Özerden ve Gezi tutuklusu Çigdem Mater’in dogum gününü kutladi. Kiliçdaroglu, sosyal medya hesabinda; su açiklamayi yapti:

“Bugün Gezi rehini Tayfun Bey’in güzel kizi Vera’nin dogum günü, hep birlikte kutladik. En büyük hediyemiz, onu babasina kavusturmak... En kisa zamanda olacak insallah. Bu vesileyle bir baska rehin olan Çigdem Mater’in ve sevgili Halide Özerden’in de dogum gününü kutluyorum.”


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °