AYLIN NAZLIAKA: "SANDIK GELECEK, SARAY DÜZENI BITECEK"

CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, YasamHak projesi kapsaminda gittigi Kirsehir’de; “Son üç yilda üç kez Maliye bakani, dört kez de Merkez Bankasi baskani degisti. Egitim kötü gidiyor, egitim bakani affini istemek durumunda kaliyor. Tarim köt

Güncel 8.08.2022 19:32:20 0
AYLIN NAZLIAKA:

CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, YasamHak projesi kapsaminda gittigi Kirsehir’de; “Son üç yilda üç kez Maliye bakani, dört kez de Merkez Bankasi baskani degisti. Egitim kötü gidiyor, egitim bakani affini istemek durumunda kaliyor. Tarim kötü gidiyor, tarim bakani affini istemek zorunda kaliyor. Yani sürekli olarak bir seyler degisiyor. Peki degisimde sira kimde? O zaman sandik diyoruz. Sandik gelecek, Saray düzeni bitecek” dedi.

CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, YasamHak otobüsü ile hafta sonu gittigi Kirsehir’de gündeme iliskin açiklamalar yapti. Neset Ertas Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen halk bulusmasinda konusan Nazliaka, sunlari söyledi:

SANDIK GELECEK, SARAY DÜZENI BITECEK

“Üzülerek utanarak söylüyorum; Türkiye Cumhuriyeti hiç bu kadar basiretsiz, hiç bu kadar yeteneksiz, hiç bu kadar liyakatsiz kadrolar tarafindan yönetilmemisti. Öylesine adaletsiz bir düzenin içerisindeyiz ki, öylesine kötü yönetiliyoruz ki yöneten her sorunda bir sorumlu buluyor. Enflasyon yüksek mi çikiyor, ki yüksek, TÜIK baskani görevden aliniyor. Sorular mi çaliniyor? ÖSYM Baskani görevden aliniyor. Et fiyatlari uçuyor mu? Et ve Süt Kurumu Baskani görevden aliniyor. Ekonomi kötü mü gidiyor, damat affini istetiliyor. Faizler yüksek oluyor, Merkez Bankasi Baskani affini istiyor. Son üç yilda üç kez maliye bakani, dört kez de merkez bankasi baskani degisti. Egitim kötü gidiyor, egitim bakani affini istemek durumunda kaliyor. Tarim kötü gidiyor, tarim bakani affini istemek zorunda kaliyor. Yani sürekli olarak bir seyler degisiyor. Peki degisimde sira kimde? O zaman sandik diyoruz. Sandik gelecek, Saray düzeni bitecek.”


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °