MSB, TAHIL YÜKLÜ BIR GEMININ KÖTÜ HAVA SARTLARI NEDENIYLE UKRAYNA'DAN AYRILAMADIGINI AÇIKLADI

Milli Savunma Bakanligi (MSB), "Tahil sevkiyati için bugün Çernomorsk Limani’ndan ayrilmasi planlanan bir gemi, kötü hava ve deniz sartlari nedeniyle seyre baslayamamistir. Dün denetimleri yapilan iki gemi ise Ukrayna’ya seyir halindedir. Ukrayna limanlar

Güncel 11.08.2022 12:05:41 0
MSB, TAHIL YÜKLÜ BIR GEMININ KÖTÜ HAVA SARTLARI NEDENIYLE UKRAYNA

Milli Savunma Bakanligi (MSB), "Tahil sevkiyati için bugün Çernomorsk Limani’ndan ayrilmasi planlanan bir gemi, kötü hava ve deniz sartlari nedeniyle seyre baslayamamistir. Dün denetimleri yapilan iki gemi ise Ukrayna’ya seyir halindedir. Ukrayna limanlarindaki gemilerin de yükleme faaliyetleri devam etmektedir" açiklamasi yapti.

MSB, tahil sevkiyatina katilan gemilerden birinin kötü hava sartlari nedeniyle yola çikamadigi bilgisini paylasti. Bakanligin sosyal medya hesabindan yapilan açiklama söyle:

"Tahil sevkiyati için bugün Çernomorsk Limani’ndan ayrilmasi planlanan bir gemi, kötü hava ve deniz sartlari nedeniyle seyre baslayamamistir. Dün denetimleri yapilan iki gemi ise Ukrayna’ya seyir halindedir. Ukrayna limanlarindaki gemilerin de yükleme faaliyetleri devam etmektedir."


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °