KARABURUN’UN CAN DAMARI YENILIMAN YOLU YENILENIYOR

Karaburunlular’in uzun yillardir hakli sikâyetlerine konu olan Yeniliman yolu, yenileniyor. 9 kilometrelik yolda Izmir Büyüksehir Belediyesi’ne bagli IZBETON Genel Müdürlügü tarafindan baslatilan yenileme ve asfaltlama çalismalarina, Karaburun Belediyesi

Genel 17.08.2022 10:27:19 0
KARABURUN’UN CAN DAMARI YENILIMAN YOLU YENILENIYOR

Karaburunlular’in uzun yillardir hakli sikâyetlerine konu olan Yeniliman yolu, yenileniyor. 9 kilometrelik yolda Izmir Büyüksehir Belediyesi’ne bagli IZBETON Genel Müdürlügü tarafindan baslatilan yenileme ve asfaltlama çalismalarina, Karaburun Belediyesi de personel ve ekipman destegi sagliyor.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Karaburun Belediye Baskani Ilkay Girgin Erdogan, yaz mevsimi öncesinde planlanan ancak Bozköy Baraji’ndan Karaburun’a su saglayacak ana isale hatti yapimi nedeniyle geciken yol çalismasina baslamaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Ilçenin can damari konumunda olan ve 24 saat trafik yükü bulunan yolun, vatandaslarin hakli sikâyetlerine konu oldugunu animsatan Baskan Erdogan, “Karaburun-Yeniliman arasini kapsayan 9 km’lik yol güzergâhinin, Akçakilise mevkiinde geçmis yillarda tamamlanan köprü çalismasi nedeniyle asfaltlanan 1,5 kilometrelik kismi disinda kalan tümümü yeniden asfaltlayacak ve trafigi kimi yerlerde tehlikeye atan banketlerini iyilestirecegiz. Çalismanin dört hafta sürmesini beklemekteyiz” dedi.

Etap etap gerçeklestirilecek çalismalarda, Karaburun halkina asgari ölçüde rahatsizlik vermek adina her türlü önlemi aldiklarini kaydeden Ilkay Girgin Erdogan, sunlari söyledi:

“Geçen haftalarda sosyal medya hesaplarimiz araciligi ile sizlerle samimi olarak paylastigimiz Gediz Elektrik’in, enerji hatlarini yeraltina alma çalismalarini da asfaltlama süresince tamamen bitirmesi için gerekli girisimlerimizi sürdürüyoruz. Bu vesile ile anlayis ve destegini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen siz kiymetli hemsehrilerime, her zaman yanimizda olan Izmir Büyüksehir Belediye Baskanimiza, yogun sicak altinda özverili çalismalarini sürdüren IZBETON emekçilerine ve çalisma arkadaslarima çok tesekkür ediyorum.  Güzel evimiz Karaburun’umuza simdiden hayirli ve ugurlu olsun.”


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °