THY PILOT ALIMI YAPACAGINI DUYURDU

Türk Hava Yollari (THY), büyüme hedefleri dogrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edecegini duyurdu. THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Gökyüzündeki yükselisimizde kilit rol oynayan, dünyanin dört bir yan

Güncel 17.08.2022 18:06:46 0
THY PILOT ALIMI YAPACAGINI DUYURDU

Türk Hava Yollari (THY), büyüme hedefleri dogrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edecegini duyurdu. THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Gökyüzündeki yükselisimizde kilit rol oynayan, dünyanin dört bir yaninda basariya ulasmamizda emegi olan ailemize yeni üyeler katiyoruz” dedi. 

THY yeni pilot alimi için bir ilan yayinladi. THY Basin Müsavirligi'nden yapilan açiklamaya göre, 386 uçaklik filosunda görevli 5 bin 525 pilotu bulunan THY, büyüme hedefleri dogrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2. pilot istihdam edecek. Bu dogrultuda açilan pilot alimi ilanina basvurular, THY'nin kariyer.thy.com adresinden gerçeklestirilebilecek.

THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Gökyüzündeki yükselisimizde kilit rol oynayan, dünyanin dört bir yaninda basariya ulasmamizda emegi olan ailemize yeni üyeler katiyoruz. Sirketimize katilacak yeni pilotlarimizin bizi hedeflerimize, misafirlerimizi ise sevdiklerine güvenle uçuracagindan eminiz" dedi.


Pazar 23.7 ° / 13.2 °
Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °
Salı 21.9 ° / 12.9 °