ARINÇ, ERDOGAN’IN MANISA MITINGINDE: “BU IKTIDARIN DEVAMI, SIZLERIN BERABERLIGI ILE MÜMKÜN OLACAK”

Eski TBMM Baskani Bülent Arinç, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Manisa mitingi öncesinde, “Cumhurbaskanimizin daveti ile kendi güzel sehrimize geldim” dedi ve Manisalilara, “Insallah bu hizmetlerin devami, bu iktidarin devami, sizlerin beraberligi i

Güncel 20.08.2022 19:20:01 0
ARINÇ, ERDOGAN’IN MANISA MITINGINDE: “BU IKTIDARIN DEVAMI, SIZLERIN BERABERLIGI ILE MÜMKÜN OLACAK”

Eski TBMM Baskani Bülent Arinç, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Manisa mitingi öncesinde, “Cumhurbaskanimizin daveti ile kendi güzel sehrimize geldim” dedi ve Manisalilara, “Insallah bu hizmetlerin devami, bu iktidarin devami, sizlerin beraberligi ile mümkün olacak” sözleri ile seslendi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, bugün Manisa Cumhuriyet Meydani’nda Toplu Açilis Töreni’nde konustu. Eski TBMM Baskani Bülent Arinç, Erdogan’dan önce kisa bir konusma yapti. Arinç, sunlari söyledi:

“BUNDAN SONRA DA AYNI VEFAYLA, AYNI SADAKATLE…”

“Bugün Sayin Cumhurbaskanimiz önemli konusmalar yapacak. Biz de onun daveti üzerine geldik. Belki çok genç arkadaslarimiz tanimayabilir. Birkaç kelimeyle Bülent Arinç’in Manisa için ne ifade ettigi anlatmak isterim. 5 dönem milletvekilligi yaptim, 4 dönem milletvekili yapti, basbakan yardimcisi yapti, Meclis baskani yapti, 5 senedir de aktif siyasi hayattan ayrildim, AK Parti’nin gönüllü bir temsilcisi olarak huzurlarinizdayim.

Cumhurbaskanimizin buraya geldiginde benim size söylemek istedigim sey, bugüne kadar AK Parti’ye nasil sahip çiktiysaniz, bütün bu hizmetlerin içerisinde nasil emeginiz geçtiyse; bundan sonra da ayni vefayla, ayni sadakatle Sayin Cumhurbaskanimizin ve onun partisinin liderliginde bu yapilan hizmetlerin hepsine topluca sahip çikmamiz gerekiyor. Manisa vefalidir. Bana gösterdigi vefanin 10 mislini Sayin Cumhurbaskanimiza da onun partisine de gösterecektir. Bugün verecegi mesajlari önümüzdeki seçimlerde hep beraber oylarimizi tasdik ederek, göndererek hepimiz gösterecegiz.  Manisa çok büyük hizmetler aldi. Insallah bu hizmetlerin devami, bu iktidarin devami, sizlerin beraberligi ile mümkün olacak. Ben, Sayin Cumhurbaskanimizin daveti ile kendi güzel sehrimize geldim.”


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °