BABACAN MANISA'DAN MEMNUN

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan'in baskanliginda gerçeklesen 14'üncü Il Baskanlari toplantisina katilan Manisa Il Baskani Cansin Tunçdirek ekibine gönderdigi mesajda, "Genel Merkezimizin Manisa'ya olumlu bakisi sizlerin özverili çalismalariyla deva

Güncel 25.08.2022 10:16:44 0
BABACAN MANISA

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan'in baskanliginda baskent Anjara'da gerçeklesen 14'üncü Il Baskanlari toplantisi, yaklasan genel seçimler öncesi siyasi havayi iyice isitti. AKP iktidarinin ilk dönemlerindeki sosyoekonomik basariyi sahiplenen Ali Babacan kurdugu cümlelerle rakiplerine tedirginlik verdi. Bir kriz ortami oldugunu ve bu krizi de düzeltmenin kendilerine nasip olacagini ifade eden Babacan sunlari söyledi: "Durum öyle görünüyor, bu krizi de çözmek bize nasip olacak, biz gelirsek krizi alti ayda çözeriz, geçmisten iyisiyle kötüsüyle ders çikarilmali, tecrübe edilmeli, biz mutlak yoksullugu ortadan kaldirmis, ekonomiyi hukuk ve demokrasi sistemiyle birlikte düze çikarmistik. Bunlar kayitlidir, ama demokrasiden uzaklasilarak tek adam uygulamasina geçilmesi, tekrar mutlak yoksulluga dönülmesine neden oldu. Enflasyonu düsürmüstük, bugün birakin iki haneliyi, üç haneli enflasyona geldik, ülkeyi perisan ettiler, mahvettiler, bagimsiz bir merkez bankasiyla ekonomi düze çikmisken, laf dinlemiyor diye insanlari görevden aldilar, dört imzayla merkez bankasini yönettiler, simdi laf dinleyen yöneticilerle ekonominin ne hale geldigini gördük. Paradan alti sifiri biz atmistik, onlar geldi hemen bir sifiri eklediler, ülke insani, gençler yurtlarini birakip gidecek konuma geldi. Döviz kuruna yillarca istikrar sagladik, biraktigimizda dolar 2 lira 90 kurustu, su anda 18 liranin üzerinde."

14'üncü Il Baskanlari toplantisinda Genel Baskani Babacan'la görüntüsünü sosyal medya üzerinden 'Akp'ye VEDA
Türkiye'ye DEVA #HepimizinDevasi' mesajiyla ekibiyle paylasan Manisa Il Baskani Cansin Tunçdirek de duygularini söyle ifade etti: "Kiymetli yol arkadaslarim, Genel Merkezimizin Manisa'ya olumlu bakisi sizlerin özverili çalismalariyla devam etmektedir. Hepinize ayri ayri minnetlerimi sunuyorum. Iyi ki varsiniz. Sizlerle ayni yolda yürümenin hakli gururunu yasiyorum. Daha büyük basarilara da imza atacagimiza yürekten inaniyorum".


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °