Ekrem ve Dilek Imamoglu çiftinden Gülsen'e destek

Sarfettigi sözler yüzünden tutuklanip cezaevine gönderilen ünlü sarkici Gülsen'e bir destekte Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ve esi Dilek Kaya Imamoglu'undan geldi. Çift tutuklanmayi adil bulmadiklarini ve biran önce sarkicinin salive

Güncel 27.08.2022 11:26:18 0
Ekrem ve Dilek Imamoglu çiftinden Gülsen

Pek çok kesimden destek alan ve tutuklanmasinin yanlis oldugu savunulan Gülsen'e bir destekte Imamoglu ciftinden geldi. Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ""Bir kisi istiyor diye, bir sanatçi hapse atiliyorsa bu olmaz. Hata yapmis olabilir, hakaret etmis olabilir ama bu tür davranislarin hakki hapis degildir." dedi.

Dilek Kaya Imamoglu'undan Gülsen tiwiti

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu'nun esi Dilek Kaya Imamoglu'da Gülsen'in tutuklanmasini haksiz buldugunu söyledi. Dilek Kaya Imamoglu sosyal medya hesabindan yaptigi paylasim da sarkici için "Kutuplasmayi artirma amaciyla her geçen gün dahada sert adimlar atiliyor.Gülsen'in tutuklanmasi böyle bir adimdir.Adalete inanci sarsmayi bir ilke gibi benimseyenlere inat umutla,barismaya ve birbirimize sahip çikmaya devam edecegiz" paylasimi yapti. Imamoglu'nun bu paylasimi büyük begeni toplarken bir çok kullanici da yorum yapti.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °