GELECEK PARTISI BASKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESININ 100. YILINDA AFYON’DA

Gelecek Partisi 29 Agustos’ta (yarin) Afyon’da Baskomutanlik Meydan Muharebesinin yapildigi alanda bir araya gelecek. Bugün parti genel merkezinden il teskilatlarina gönderilen yazida su ifadelere yer verilmistir:

Güncel 28.08.2022 17:47:34 0
GELECEK PARTISI BASKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESININ 100. YILINDA AFYON’DA

Saygideger Arkadaslarimiz,

Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler Baskanligi organizesinde, Sn Genel Baskanimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoglu, Genel Baskan Yardimcilarimiz, PIK Baskanlarimiz, Parti Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kurucular Kurulu Üyelerimiz, Il Baskanlarimiz ve teskilatimizin katilimlariyla ZAFER BAYRAMI Programini 29 Agustos PAZARTESI günü saat 17:00'de Afyonkarahisar ilimizde gerçeklestirecegiz.

Baskomutanlik Meydan Muharebesi'nin 100. yili münasebetiyle tarihe sahitlik etmek ve ellerimizde Türk Bayraklariyla sizleri davet ediyoruz.

Gelecek Partisi

Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler Baskanligi

Organizasyona dair Doç. Dr. Selçuk Özdag ile yaptigimiz görüsmede Özdag sunlari vurguladi: “Türk ve Islam tarihi açisindan muhtesem bir günün yil dönümünde bazilari gibi evimizde oturuyor olamazdik. Biz Atatürk’ün, Atatürk ile birlikte malini, kanini, canini ortaya koymus bir milletin bu devletin kurulusundaki katkilarinin ne oldugunu sadece bilen degil; hisseden de bir ekibiz. Sivil Toplum ve Halklar Iliskiler Baskanligi olarak kutlu güne çok iyi hazirlandik. Birileri gibi devletin imkânlariyla degil; kendi imkânlarimizla anma yürüyüsümüz ile törenimizi gerçeklestirecegiz.”

Enpolitik Köse Yazarlarimizdan Yüksel Durak da yarin Afyon’da olacak ve törene dair tüm detaylari okurlarimizla paylasacak.


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °