Davutoglu Büyük Taarruz Zaferi'nin 100. Yildönümünde Afyon'daydi

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoglu, partisinin Büyük Taarruz’un 100. Yili vesilesiyle düzenledigi Zafer Yürüyüsü’ne katilmak için Afyonkarahisar’a geldi. Davutoglu, Afyon girisinde partililer tarafindan karsilandi.Gelecek Partililer, Davutoglu önderli

Güncel 29.08.2022 21:15:00 0
Davutoglu Büyük Taarruz Zaferi

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu Afyon girisinde yaptigi konusmada Türkiye Cumhuriyeti'nin ebediyen yasamasi için mücadele verilen önemli bir günün yil dönümündeyiz. Basta Gazi Atatürk ve arkadaslari ve sehitlerimizi rahmetle aniyoruz” dedi. 

Davutoglu söyle devam etti: “Bu herhangi  bir yildönümü  degil. 100. yil bu bir mesaledir. Mazlum halk emperyalizme ve sömürgecilige karsi ayaga kalkti. 30 Agustos cumhuriyetimize giden yoldur. Güçlü bir iradeyle istiklalimizi koruyacagiz. Yenilmez zannedilen sömürge ordularinin ilk maglubiyetidir. Afyon benim gönlümün sehridir. Afyon’da gönlüm insa edildi. Enistesiyim, damadiyim. Bu sehir, Büyük Taarruz’la birlikte milletin sahsiyetiyle bütünlesmistir. Afyon’a hepimizin göz bebegi gibi bakmasi lazim. Tarihin kavsak noktasidir. Cografi olarak da kavsak noktadadir. Bugün hak ettigi yerde degil. Abide sehir haline getirmemiz lazim. Her tasini topragini istiklal ile donatmamiz lazim. Afyon’a hepimiz sok sey borçluyuz. Istedigimiz düzeyde degil. Yeni dönemde Afyon göz bebegimiz olacak. Onurumuzdur, gururumuzdur. Afyon düsmeden Anadolu düsmez. Afyon Türkün  gücünün tecelli ettigi sehirdir.” 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °