DEVLET BAHÇELI; "ALAATTIN ÇAKICI BENIM DAVA ARKADASIMDIR"

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakici, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi makaminda ziyaret etti. Devlet Bahçeli partisinin 24 Kasim 2020 tarihindeki grup toplantisinda, “Alaattin Çakici benim dava arkadasimdir, ülkücüden mafya olmaz. Kiliçdaroglu b

Güncel 29.08.2022 21:33:00 0
DEVLET BAHÇELI;

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakici, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi makaminda ziyaret etti. Alaattin Çakici’nin paylastigi fotografta, Bahçeli’nin Çakici’nin koluna girdigi görüldü.

Alaattin Çakici, Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’ndeki makaminda ziyaret etti. Çakici, ziyarete iliskin bir fotografi bugün sosyal medya hesabinda paylasti. Fotografta, Bahçeli’nin Çakici’nin koluna girdigi görüldü. Çakici, paylasiminda, ziyarete iliskin yapilan haberleri söyle elestirdi:

“Uzun zamandir rahatsizliklarimdan dolayi gelemedigim için bugün Sayin Genel Baskani’ma ziyarette bulundum. Halk TV, bu ziyareti provoke ederek, ‘Çakici’nin Bahçeli’ye ziyaretinde genel af masaya yatirildi’ cümlesini dile getirerek haber yapmistir. Bu haber, ahlaki ve etik degildir. Politikayi politikacilar yapar. Benim isim degil. Sayin Devlet Baskani’mizin, Sayin Genel Baskan’im ve parlamentonun isidir. Muhalefetin basin organi olan Halk TV, gelecekte bir af çikacaksa onun önünü kapatmak için bu haberi yapmistir.”

BAHÇELI: ÇAKICI BENIM DAVA ARKADASIMDIR

Devlet Bahçeli, 2018 yilinda, ‘suç örgütü yöneticiligi’ suçundan aldigi hapis cezasi nedeniyle cezaevinde bulunan Alaattin Çakici’yi, kaldigi cezaevinden getirildigi Kirikkale Yüksek Ihtisas Hastanesi’nde ziyaret etmisti. Çakici, pandemi döneminde çikarilan yeni Infaz Yasasi sayesinde, 16 Nisan 2020 tarihinde Sincan Cezaevi’nden araç konvoyu esliginde tahliye olmustu.

Çakici, tahliyesinin ardindan, 2 Haziran 2020 tarihinde Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’ndeki makaminda ziyaret etmisti. Çakici, sosyal medya hesabinda, bu ziyarete iliskin “Türk dünyasinin ve Türk milletinin yasayan efsanevi lideri, mensup oldugum camianin genel baskani degerli agabeyimi genel merkezimizde ziyaret ettim. Kendilerine ve Türk milletine saygilarimla arz ederim” paylasimi yapmisti.

Devlet Bahçeli ise partisinin 24 Kasim 2020 tarihindeki grup toplantisinda, “Alaattin Çakici benim dava arkadasimdir, ülkücüden mafya olmaz. Kiliçdaroglu bu islerden anlamaz. Asil mafya, terörist Demirtas'tir” demisti.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °