Özen; "100. yilinda büyük zaferimiz her zamankinden daha anlamli hale gelmistir"

Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa Il Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Dernegi Baskani Hakan Özen Büyük Taarruzun 100. Yildönümü ve Zafer Bayrami dolayisiyla yazili basin açiklamasinda bulundu. Özen, 26 Temmuz'da baslayan ve 30 Agustos'ta bü

Güncel 30.08.2022 12:54:00 0
Özen;

 Büyük Taarruzun 100. Yildönümü ve Zafer Bayrami dolayisiyla yazili basin açiklamasinda bulunan Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa Il Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Dernegi Baskani Hakan Özen, "26 Agustos 1922 Büyük Taaruz zaferinde "Su kopan firtina Türk ordusudur" diyerek tanimlanan muzaffer ve sanli Türk ordusu Büyük Zaferimizin 99. yilinda da kahraman Türk milleti basta olmak üzere cografyanin tüm mazlum milletleriyle bütünleserek iç ve dis düsmanlara firsat vermemekte, Dünyada baska hiç bir ülkenin ordusuna nasip olmayacak kararlilikta ve güçte oldugunu bir kez daha göstermektedir" dedi.

"Türkiye Cumhuriyeti ile hesaplasmak isteyen her türlü iç ve dis bedbahlara karsi Cumhuriyet ve demokrasiden yana alan kahraman Türk ordusu ile emniyet teskilatinin ve onlarin vatansever mensuplarinin öncülügünde, güçlü irade ve tüm bu güçlü otoriteye inanmis her türlü hain kursuna gögsünü siper etmis ve bunu yaparken de "Vatan yahut Silistire" diyerek önce vatanim diyen aziz ve asil milletimiz sayesinde ezilmistir" diyen Özen sözlerine söyle devam etti;

Tüm bunlarin yanisira ülkemizin ve insanlarimizin gelecegini çukurlarla, tuzaklarla, canli bombalarla ve patlayici yüklü araçlarla çalmaya kalkan bölücü terör örgütü PKK/YPG hendeklere ve magalara gömülmüstür. Terörle mücadelede basarili ve kararliligin isiginda gerçeklestirilen Firat Kalkani Harekati basta olmak üzere tüm askeri harekatlar ve operasyonlar ABD-Israil-PKK üçlü koridorunu yarmistir. Bundan tam 99 yil önce bir Haçli seferini bozguna ugratan Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletiyle yine bütünleserek ABD ve Israil merkezli benzer bir seferi daha bozguna ugratma güç, kudret ve kararliligina sahiptir.

Tüm bu istiklal ve istikbal mücadelesinin isiginda Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa Il Temsilciligi ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Dernegi olarak görevlerimizin ve sorumluluklarimizin farkindayiz. Vatan savunmasinda bir görev verildiginde o görevi yerine getirmek için her daim haziriz. Terör örgütlerine ve Türkiye düsmanlarina karsi uyanigiz, Türk milletini ve devletini küçümseyenlerin, kahraman güvenlik ve emniyet güçlerimize yönelik psikolojik savasa ortak olanlarin karsisindayiz.

Bu ilke, duygu ve düsüncelerle Büyük Taarruz Zaferimizin 100. Yildönümünü kutluyor, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk milletinin hizmetinde oldugumuzu yineliyoruz. Türklere Anadolu kapilarini açan büyük Malazgirt Zaferinden bugüne kadar vatan savunmasinda canini vermis tüm Sehitlerimizi ve ebediye göç etmis Gazilerimizi rahmetle aniyor, yasamina devam eden tüm Gazilerimize ise saygi ve sükranlarimizi sunuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ebediyete kadar hür ve payidar kalacaktir. Saygilarimizla.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °