KILIÇDAROGLU'NDAN GENÇLERE: "SAKIN KAVGA ETMEYIN”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, gençleri provokasyonlara karsi uyardi. Kiliçdaroglu, gençlere; “Gençliginiz çalindi! Bu ülkenin size bir gençlik borcu var. Hedefim, siyaset hayatimin sonuna giderken, olabildigince o borcu telafi etmektir. Bunun, mir

Güncel 30.08.2022 16:46:00 0
KILIÇDAROGLU

 

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, gençleri provokasyonlara karsi uyardi. Kiliçdaroglu, gençlere; “Gençliginiz çalindi! Bu ülkenin size bir gençlik borcu var. Hedefim, siyaset hayatimin sonuna giderken, olabildigince o borcu telafi etmektir. Bunun, miraslarimdan biri olmasini istiyorum. Size her gün yasattiklari nefes darligini bitiren demokrat amcaniz olarak hatirlanmak istiyorum. Onun için gelecek aylarda ne olursa olsun, sakin sakin sakin kavga etmeyin” diye seslendi.

CHP Lideri Kiliçdaroglu, sosyal medya hesabindan bugün yaptigi açiklama ile gençlere seslendi. Kiliçdaroglu, gençlere “bu ülkenin bir gençlik borcu” oldugunu belirtti.

Kiliçdaroglu, gençlere “baris” çagrisi yaparken, “Siz baristiniz, benim görevim de bu barisi korumaktir. Bu barisi korumak için Edirne’den Kars’a, ülkemizin her kilometre karesine ayak basacagim ve bu barisi anlatacagim” dedi.

"GELECEK AYLARDA HER TÜRLÜ PROVOKASYONA MARUZ KALACAGIZ"

Kiliçdaroglu’nun gençlere yönelik açiklamasi söyle:

“Gençler, size yeniden seslenmek istiyorum. Gelecek aylarda her türlü provokasyona maruz kalacagiz. Ne olursa olsun, kavga etmeyecekseniz. Inançlisi, inançsizi, imam hatiplisi, sortlusu, basörtülüsü… Ne olursaniz ve kim olursaniz olun, bir ortak noktaniz var: Gençliginiz çalindi! Bu ülkenin size bir gençlik borcu var. Hedefim, siyaset hayatimin sonuna giderken, olabildigince o borcu telafi etmektir. Bunun, miraslarimdan biri olmasini istiyorum. Size her gün yasattiklari nefes darligini bitiren demokrat amcaniz olarak hatirlanmak istiyorum.

“NE OLURSA OLSUN, SAKIN SAKIN SAKIN KAVGA ETMEYIN”

Onun için gelecek aylarda ne olursa olsun, sakin sakin sakin kavga etmeyin. Sakin provoke olmayin. Birileri çalsin, çirpsin diye ve gençliginizden bir 5 sene daha heba olsun diye sizler birbirinize düsmeyeceksiniz. Siz baristiniz, benim görevim de bu barisi korumaktir. Bu barisi korumak için Edirne’den Kars’a, ülkemizin her kilometre karesine ayak basacagim ve bu barisi anlatacagim. Sizler helallesirken, arsizi, ugursuzu, hirsizi, çantacisi, borsacisindan, sizden çalinan her kurusun hesabi sorulacak.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °