KEMAL KILIÇDAROGLU’NDAN KRALIÇE 2. ELIZABETH IÇIN TAZIYE MESAJI

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatini üzüntüyle ögrendim. Yasaminin son gününe kadar çalisan, nice tarih olayina ve dünyadaki degisimlere tanik olan degerli devlet insanini saygiyla aniyor, Kraliyet Ailesi ile Birlesik Kr

Güncel 9.09.2022 11:39:58 0
KEMAL KILIÇDAROGLU’NDAN KRALIÇE 2. ELIZABETH IÇIN TAZIYE MESAJI

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatini üzüntüyle ögrendim. Yasaminin son gününe kadar çalisan, nice tarih olayina ve dünyadaki degisimlere tanik olan degerli devlet insanini saygiyla aniyor, Kraliyet Ailesi ile Birlesik Krallik halkina bassagligi diliyorum” dedi.

Kemal Kiliçdaroglu, Ingiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hayatini kaybetmesi üzerine sosyal medya hesabinda bugün bir taziye mesaji yayinladi. Kiliçdaroglu’nun, Türkçe ve Ingilizce olarak yayinladigi mesaj söyle:

“Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatini üzüntüyle ögrendim. Yasaminin son gününe kadar çalisan, nice tarih olayina ve dünyadaki degisimlere tanik olan degerli devlet insanini saygiyla aniyor, Kraliyet Ailesi ile Birlesik Krallik halkina bassagligi diliyorum.”

“It is with sadness that I learned the passing away of Queen Elizabeth II. I commemorate this outstanding person of state and duty, who witnessed many historical events and transformations worldwide and worked until the last days of her life. I extend my condolences to the Royal Family and the people of the United Kingdom.”


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °