ABB’DEN ‘DIKKAT GELISTIRME VE ODAKLANMA EGITIMI’ ALAN ÖGRENCI VE AILELERINE ÖZEL ETKINLIK

Ankara Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi, ‘Dikkat Gelistirme ve Odaklanma Egitimi’ne katilan ögrenci ve aileleri için Kizilcahamam’daki Sifa Termal Sosyal Tesisi’nde kamp düzenledi. Ögrenciler ve aileleri, düzenlenen müze gezileri, a

Güncel 10.09.2022 11:21:57 0
ABB’DEN ‘DIKKAT GELISTIRME VE ODAKLANMA EGITIMI’ ALAN ÖGRENCI VE AILELERINE ÖZEL ETKINLIK

Ankara Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi, ‘Dikkat Gelistirme ve Odaklanma Egitimi’ne katilan ögrenci ve aileleri için Kizilcahamam’daki Sifa Termal Sosyal Tesisi’nde kamp düzenledi. Ögrenciler ve aileleri, düzenlenen müze gezileri, atölye çalismalari ve doga gezileriyle dolu dolu 3 gün geçirdi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi ‘Dikkat Gelistirme ve Odaklanma Egitimi’ne katilan ögrenci ve aileleri için ABB’nin Kizilcahamam’daki Sifa Termal Sosyal Tesisi’nde 3 günlük kamp düzenledi.

ÇOCUKLAR VE AILELERI DOLU DOLU 3 GÜN GEÇIRDI

Müze gezileri, atölye çalismalari, doga yürüyüsleri ve Kent Orkestrasi’nin müzik dinletisi gibi etkinliklerin de yer aldigi kampa katilan ögrenci ve veliler dolu dolu üç gün geçirdi.

Çocuklara ve ailelerine yönelik etkinliklere devam edeceklerini belirten ABB Psikolojik Danismanlik ve Destek Egitimleri Sube Müdürü Sevgi Karabulut, gezi ile ilgili olarak su bilgileri verdi:

“Ankara Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi olarak yaz dönemi ortaokul ve lise ögrencileri için ‘Dikkat Gelistirme ve Odaklanma Egitimi’ düzenledik. Bu egitimlere katilan ögrenciler ve ailelerini Kizilcahamam Sifa Termal Sosyal Tesisi’nde 3 gün misafir ediyoruz. Program kapsaminda da bugün Soguksu Milli Parki’nda piknik yapiyoruz. Ailelerimizin çocuklarla bütünlestigi birlikte hareket ettikleri çesitli oyunlar oynadik. 3 günlük kampimizda anneler ve çocuklari için çesitli sanat atölyeleri düzenledik. Çok eglenceli geçiyor, güzel vakit geçiriyoruz.”      

ÖGRENCI VE VELILERDEN BÜYÜKSEHIR'E TESEKKÜR

Kampa katilan ögrenci ve veliler memnuniyetlerini su sözlerle dile getirdi:

-Özlem Kiliç (Veli): “Buraya 2 çocugumla birlikte geldim. Çocuklar çok egleniyor. Yaz boyunca katilabildikleri tek etkinlik de bu oldu. O yüzden burada olmaktan dolayi çok mutluyum.”

-Nergis Ünal: “Burayi çok sevdim. Sifa Termal Sosyal Tesisi çok güzel… Bugün ikinci günümüz. Piknik yapiyoruz, çok egleniyoruz.”

- Emirhan Ünal: “Sifa Termal Sosyal Tesisi’nde çesitli etkinlikler düzenleniyor. Hamama giriyoruz, eglenceli güzel vakit geçiriyoruz. Çok tesekkür ederiz.”

- Bünyamin Okçu: “Ankara Büyüksehir Belediyesi sayesinde Kizilcahamam’da kamp yapiyoruz. Her gün etkinlikler düzenleniyor. Hamama ve havuza giriyoruz.  Serbest zamanlarimiz da oluyor. Belediyemize çok tesekkür ederiz.”

- Ali Tuna Karabulut: “Ankara Büyüksehir Belediyesinin yaptigi bu etkinlikten hepimiz faydalaniyoruz. Tesislerde hamama giriyoruz. Hocalarimizin da düzenledikleri etkinliklerle çok egleniyoruz. Ankara Büyüksehir Belediyesine tesekkür ederim.”


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °