Açik Denizlerin Usta Balikçilari Tuna Masters’ta Yarisacak

Bu yil, Teos Marina ev sahipliginde ve Bitci.com ana sponsorlugunda 7’ncisi düzenlenecek Bitci.com Tuna Masters Teos Balikçilik Turnuvasi, 8-11 Eylül 2022 tarihleri arasinda yapilacak.

Yaşam 19.09.2022 14:16:45 0
Açik Denizlerin Usta Balikçilari Tuna Masters’ta Yarisacak

Açik deniz balikçiliginin ustalari bu yil yine dev baliklarin pesinde olacak. Düzenlendigi ilk günden bu yana büyük ilgi gören Türkiye ve Avrupa’nin en büyük turnuvalarindan birisine dönüsen Bitci.com Tuna Masters Teos serisinin bu ilk ayaginda 50 tekne mücadele ediyor olacak. Yarismada Seferihisar çevresindeki marinalar ile Kibris’tan gelecek iki teknenin yani sira Suudi Arabistan, Güney Afrika ve Monaco gibi ülkelerden sporcular da yer alacak.

Bitci.com Tuna Masters Teos yarismacilari arasinda Erkut Soyak, Gökhan Çarmikli, Turgut Konukoglu, Suat Yigit, Mahmut Özgener, Altug Aksoy, Sinan Kuran ve Bülent Delican gibi uluslararasi sularda kendini kanitlamis birçok usta bulunuyor.

Yillardir en büyük baliklarin yakalandigi Tuna Masters Teos’ta yarismaya ek olarak, turnuva sahasinda dünya lideri birçok marka da destekçi olarak ürünleri ile yer alacak. Teos Marina Cennet Bahçesi’nde düzenlenecek organizasyon sahasinda Stafu, Paru Marin, Bahçe Dekor, Depar, Can-am, Seadoo, Tohatsu, Raymarine, Viking, Nature's Work, Chameleon, Light House gibi çok sayida sponsor firmanin stantlari gezilebilecek. Yalnizca tekne sahiplerinin, yarismacilarin ve yakinlarinin misafir olarak katilabildigi turnuvada özellikle de 11 Eylül Pazar günkü finalde baliklarin tartiya getirilisi ve ödül töreni heyecanla izlenecek.


Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °