Sahan'dan 6'li masaya sert elestiri

Ünlü oyuncu ve komedyen Sahan Gökbakar, LGBT karsiti yapilan gösteriye tepkisiz kalan 6'li masaya tepki gösterdi. Gökbakar, siyasetçiler nerdesiniz , herkes esittir desenize diye çikisti. Gökbakar'a ilk destegi gazeteci Cüneyt Özdemir verdi.

Güncel 19.09.2022 14:21:50 0
Sahan

Sosyal medya hesabindan paylasim yapan ünlü oyuncu ve komedyen Sahan Gökbakar dün yapilan ve eski manken Tugçe Kazaz'in da konusma yaptigi gösteriyi elestiri yagmuruna tuttu. Istanbul'da "LGBT dayatmasina dur de" eylemin de mikrofonu eline alan Tugçe Kazaz" Bir süre sonra çocuklara, bebeklere, agaçlara geçecek" dedigi eylemine en sert çikisi yapan Gökbakar sunlari söyledi. 

"Her kosulda esitlik, demokrasi ve özgürlüklerden bahseden, her bulduguyla helallesen, insan haklarini savunan muhalefet liderleri, siyasetçiler nerdesiniz? Savunsaniza, insan insandir herkes esittir desenize..Neden sesiniz çikmiyor?" dedi.

Gökbakar ayrica bir paylasim daha yaparak sunlari söyledi" Su anki siyasi partiler gazli içecekler gibi. Ambalajlar, renkler, esanslar farkli ama hepsi sagliga zararli..."

Ünlü oyuncu ve komedyenin bu paylasima ilk yorumu gazeteci Cüneyt Özdemir yapti. Özdemir"Aaa olur mu aman muhafazakarlar küsemesin Sahan Bey!!!" diye yazdi.

Öte yandan LGBT paylasimi yapan ünlü sarkici Aleyna Tilki’nin konserini iptal edildigi duyuruldu.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °