Izmir Narlidere'de engelli sarj istasyonu kuruldu

Izmir'de Narlidere Belediyesi, ‘engelsiz ve erisilebilir Narlidere’ hedefiyle yürüttügü çalismalara yenilerini eklemeye devam ediyor.

Yaşam 27.09.2022 10:45:00 0
Izmir Narlidere

IZMIR (IGFA) - Engelsiz ve erisilebilir bir Narlidere hedefiyle çalismalarina devam eden Narlidere Belediyesi, dezavantajli vatandaslara yönelik hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekliyor.

Belediye, engelli vatandaslarin yogun olarak ziyaret ettigi Demokrasi Meydani’na engelli sarj istasyonun kurarak önemli bir ihtiyaci giderdi.

Narlidere Belediye Baskan Yardimcisi Ismail Ay, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ebru Tuba Inci, Engelli ve Sosyal Isler Komisyonu Üyeleri Serap Sefer, Esengül Kaleli, Halil Sürücü, Ibrahim Karabas ve Narlidere’de ikamet eden engelli vatandaslarin katilimiyla hizmete alinan engelli sarj istasyonu, vatandaslara büyük kolaylik saglayacak. Akülü araç kullananlarin sarj sorunu yasamadan ilçede rahatça hareket etmesini saglayacak sarj istasyonu, ücretsiz olarak hizmet verecek. Ayni anda 3 aracin sarj edilebildigi sarj istasyonlarinin sayisi vatandaslardan gelen taleplere göre artirilacak.

Engelsiz bir Narlidere hedefiyle çalismalarini sürdürdüklerini söyleyen Narlidere Belediye Baskan Yardimcisi Ismail Ay, talebe göre sarj istasyonlarinin sayisini arttirilacagini söyledi.


Salı 21.9 ° / 12.9 °
Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °
Perşembe 23.9 ° / 12.4 °