UGC MANISA IL TEMSILCISI ÜNSAL VALI KARADENIZ’I MAKAMINDA ZIYARET ETTI

2020 Yilinda 1.Olagan Gelen Kurulunu Kocaeli’nde gerçeklestiren Kurul Baskanligini Ahmet Öz’ün üstlendigi (UGC) Uluslar arasi Gazeteciler Cemiyeti ülke genelinde ve dünyanin bir çok ülkesinden hizla örgütlenmesini sürdürüyor. UGC Genel Merkezince Manisa

Güncel 1.10.2022 12:23:59 0
UGC MANISA IL TEMSILCISI ÜNSAL VALI KARADENIZ’I MAKAMINDA ZIYARET ETTI

UGC Onur Kurulu üyesi Sadik Severcan ile birlikte Manisa Valisi Yasar Karadeniz’in makamina yönelik gerçeklestirilen ziyaretinde UGC Manisa Il Temsilcisi Ahmet Ünsal, UGC kurulus felsefesi,ilkeleri ve ülke genelinde nasil bir strateji izleyecekleri ayrica dünya genelindeki olusumlari hakkinda bilgiler aktardi.

Il Temsilcisi Ünsal, öte yanda UGC Baskani Ahmet Öz ve yönetim kurulunun selamlarini ilettikten sonra yakin süreçten Manisa’ya yönelik gerçeklestirilecek olan ziyaretlerde ilk öncelikli ziyareti Manisa Valilik makamina yönelik gerçeklestireceklerini iletti.

UGC ailesinin Onur Kurulu Üyesi olan Sadik Severcan’da;

“UGC olarak Türkiye’nin yurt disinda tanitilmasinin öncülügünü üstlenecegiz.Ülkemizdeki genç gazeteci kardeslerimizin yurt disindaki gazetecilerle bulusmalarini saglayarak ortak bilgi alisverisinin yolunu açacagiz.”dedi.

VALI KARADENIZ EGITIM YATIRIMLARINI ANLATTI

Manisa Valisi Yasar Karedeniz, Il Temsilcimiz Ünsal’a Manisa’da Egitim yatirimlari hakkinda bilgiler vererek;
“Manisa il genelinde egitime yönelik yaptigimiz 54 projemiz bulunuyor.Bunlarin 18’i tamamlandi. 26’i devam ediyor.10 tanesi ihale asamasinda.Ayrica okullarimizda güçlendirmelere agirlik veriyoruz. Toplamda 65 adet güçlendirmeye yönelik egitim birimimiz bulunuyor.Bunlarin 53 ‘ü okul, 12’isi ögrencilerimiz kaldigi pansiyon.Manisalilarin çok yakindan bildigi hatta bir çok ünlü is insani, siyasetçinin mezun oldugu Aliriza Çevik ilkokulunu yeniden bir hayirsever tarafindan yapilmasi için protokol imzaladik.Çok yakin süreçte binasi yükselmeye baslayacaktir. Nurlipinar mahallemizde bulunan Vicdan Karaosmanoglu ilkokulumuzun yapimi TOKI tarafindan baslanacaktir.Okul yaptirmak isteyen hayirseverlere her türlü yardimi yapmaya haziriz yeter ki bizimle diyalog kurmalari yeterli ”dedi

MANISA’YA TAM OLIMPIK YÜZME HAVUZU GELIYOR

Vali Karedeniz,Manisa’nin sportif alanda tesislere sahip oldugunu önümüzdeki günlerde Uluslar arasi yarismalarin yaz kis yapilabilmesinin önün açilabilmesi için Tüm Olimpik yüzme havuzu ihalesinin hayata geçirileceginin de müjdesini verdi.

“KENTI YÖNETENLERE YÖNELIKTE ZIYARETLERIMIZ SÜRECEK”

Uluslar arasi Gazeteciler Cemiyeti Manisa Il Temsilcisi Ahmet Ünsal; “UGC Ailesinin agirligi yurt disindaki meslegi yapan gazeteci dostlarimizla ülkemizde bu meslegi tüm zorluklara ragmen yapmaya gayret eden meslektaslarimizi gerek yurt disinda gerekse yurt içinde bir araya getirerek bütünlesmenin yolunu açmaktir. Manisa’daki gazeteciler arasinda mesleki alanlarinda çok basarili kardeslerimiz bulunuyor.Onlarin da yurt disinda mutlak izlenimleri olmali bizlerde bunun önünü açacagiz.Bu nedenle bundan sonraki ziyaretlerimizi sehrimizin yerel yönetiminde söz sahibi olan Belediye Baskanlarimiz,STK Baskanlarimiz, Türkiye’nin en büyük OSB’nin yönetimini üstlenen basarili yönetimi ile ortak toplumsal projelere imza atmayi hedefliyoruz.Gazeteciligi benimseyen ve onlara öncü olanlarla her platformda bir araya gelmeye özen gösterecegiz.”dedi.


Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °