Yeni DS 4 Türkiye'de satisa sunuldu

Güncel 2.10.2022 10:42:00 0
Yeni DS 4 Türkiye

Benzersiz uzmanligin yüksek teknolojiyle bulusmasindan dogan rakipsiz ve karizmatik tasarimiyla farkini belli eden DS 4, Türkiye’ye ilk etapta TROCADERO donanim versiyonu ve BlueHDi 130 motorla 1.080.600 TL’den baslayan fiyatlarla satisa sunuldu.

ISTANBUL (IGFA) - Kompakt premium segmentte stratejik olarak oldukça önemli bir yeri olan DS 4, markanin yeni döneminin dördüncü modeli olarak avant-garde tasarimiyla öne çikiyor.

Dünyaca taninmis uzmanligin verdigi güvenden güç alan yeni kompakt premium DS 4, Türkiye’de ilk etapta TROCADERO versiyonu ve BlueHDi 130 motoruile 1.080.600 TL’den baslayan fiyatla satilmaya baslandi.

Özel tasarimi ile ilk bakista otomobil severleri kendisine hayran birakan kusursuz bir silüete sahipDS 4 ile ilgili olarak DS Automobiles Genel Müdürü Selim Eskinazi, “Festival Automobile International tarafindan en güzel otomobil ödülüne layik görülen yeni DS 4 için teknik platformumuz üzerine yapilabilecek en güzel tasarimlardan birine imza atilmasi hedeflendi. DS AERO SPORT LOUNGE konseptinden ilham alinarak olusturulan yeni DS 4, ana hatlariyla atletik, oldukça kasli, kompakt ve büyük jantlariyla da hem aerodinamik, hem etkili ve hem de karizmatik bir otomobil oldu. Premium kompakt segmentin ana hatlarini yeniden belirlemek için; modern ve çekici SUV Coupe ile geleneksel kompakt hatchbackharmonisi yakalandi” dedi.Eskinazi ayrica; “DS 9 ve DS 7’ye ek olarak Türkiye pazarina sundugumuz DS 4 ile markamizin her alanda etkinligini artirmayi hedefliyoruz” diye konustu.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °