KILIÇDAROGLU: ORTAK ADAYIMIZ TÜRKIYE’NIN 13. CUMHURBASKANI OLACAK

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Altili Masa’nin ikinci tur ilk görüsmesinin ardindan, “Ortak adayimiz Türkiye’nin 13. Cumhurbaskani olacak, ülkemizde toplumsal huzur ve baris saglanacak, adalet tesis edilecek, Cumhuriyet’imiz demokrasi ile taçlanaca

Güncel 2.10.2022 22:50:00 0
KILIÇDAROGLU: ORTAK ADAYIMIZ TÜRKIYE’NIN 13. CUMHURBASKANI OLACAK

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Altili Masa’nin ikinci tur ilk görüsmesinin ardindan, “Ortak adayimiz Türkiye’nin 13. Cumhurbaskani olacak, ülkemizde toplumsal huzur ve baris saglanacak, adalet tesis edilecek, Cumhuriyet’imiz demokrasi ile taçlanacak” dedi.

CHP, IYI Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin genel baskanlarinin olusturdugu Altili Masa’nin ikinci tur ilk görüsmesi, bugün Kemal Kiliçdaroglu’nun ev sahipliginde CHP Genel Merkezi’nde yapildi.

Kemal Kiliçdaroglu, görüsmenin ardindan sosyal medya hesabinda yaptigi açiklamada sunlari kaydetti:

“Yarinin Türkiye'sini insa etmek için kamuoyu ile paylastigimiz temel ilkeler ve hedefler dogrultusunda bir araya gelerek degerlendirmelerde bulundugumuz, ev sahipligimizde gerçeklesen toplantiya katilan tüm genel baskanlara tesekkür ediyorum. Bizler, Güçlendirilmis Parlamenter Sistem Mutabakat Metni’ni hazirlayan alti siyasi parti olarak kararliyiz; ortak adayimiz Türkiye’nin 13. Cumhurbaskani olacak, ülkemizde toplumsal huzur ve baris saglanacak, adalet tesis edilecek, Cumhuriyet’imiz demokrasi ile taçlanacak!”

Kiliçdaroglu, paylasimini sonuna Türk bayragi emojisi ekledi.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °