KILIÇDAROGLU: ÇOK ÇÜRÜMÜS BIR SARAY IKTIDARI VAR. SÜREKLI DE OY SATIN ALMAK IÇIN YALAN SÖYLÜYORLAR

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Çok çürümüs bir saray iktidari var. Sürekli de oy satin almak için yalan söylüyorlar. Vaatlerin çogunu asla yapmayacaklarini biliyoruz ama halkimiz kaygilanmasin. Onlarin yarim biraktigi sosyal projeleri, iktidari de

Güncel 4.10.2022 13:41:00 0
KILIÇDAROGLU: ÇOK ÇÜRÜMÜS BIR SARAY IKTIDARI VAR. SÜREKLI DE OY SATIN ALMAK IÇIN YALAN SÖYLÜYORLAR

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Çok çürümüs bir saray iktidari var. Sürekli de oy satin almak için yalan söylüyorlar. Vaatlerin çogunu asla yapmayacaklarini biliyoruz ama halkimiz kaygilanmasin. Onlarin yarim biraktigi sosyal projeleri, iktidari devralinca biz tamamlayacagiz. Bu da Bay Kemal sözü olsun” dedi.

Kemal Kiliçdaroglu, Türkiye’nin Rusya’ya olan dogal gaz borcunu ertelemek istemesi ile ilgili açiklama yapti. Kiliçdaroglu’nun bugün sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama söyle:

“Türkiye, savasta olan ülkeye, Rusya’ya borcunu ‘ödeyemiyorum’ diyor. Halktan parasini aldigi gazin parasini ödeyemiyor. Kime? Savasta olana! Türkiye, hep ciddi devlet olmustur ve itibar görmüstür. Her seyi yok ettiler. Çok çürük bir sistem var. Çok çürümüs bir saray iktidari var. Sürekli de oy satin almak için yalan söylüyorlar. Vaatlerin çogunu asla yapmayacaklarini biliyoruz ama halkimiz kaygilanmasin. Onlarin yarim biraktigi sosyal projeleri, iktidari devralinca biz tamamlayacagiz. Bu da Bay Kemal sözü olsun. O konutlar bitecek, kimse korkmasin.”


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °