ERÜ'de Rektör- Akademisyen'lerin bulusmasi sürüyor

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) Rektör Prof. Dr. Fatih Altun “Rektör-Akademisyen Bulusmasi” etkinligi kapsaminda Mühendislik Fakültesi Akademisyenleri ile bir araya gelerek görüs alisverisinde bulundu.

Güncel 6.10.2022 10:00:00 0
ERÜ

Mehmet UZEL (KAYSERI IGFA)

ERÜ 25'nci Yil Kapali Yüzme Havuzu’nda düzenlenen etkinlige; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’un yani sira Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Oktay Özkan ve Prof. Dr. Sultan Tasçi ile Mühendislik Fakültesi akademisyenleri katildi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, etkinlikte yaptigi konusmasinda etkinlige katilan akademisyenlere tesekkür etti.

Amaçlarinin akademisyenler ile bir araya gelerek, gönüllere dokunmak ve ortak çalismalar yürütmek oldugunu belirten Rektör Altun, “Arastirma ve Inovasyon denildigi zaman birçok fakültemiz ile Mühendislik Fakültemizde basta gelmektedir. Teknopark tarafinda firma yogunlugumuzu lokomotif olan mühendislik fakültemizin devam ettirmesi bizim yegâne arzumuzdur. Çünkü oradaki firmalarimizin aktifligi, bizlere yeni kapilar açmaktadir. Sanayicilerimizin bizlerden çok daha yüksek beklentileri var. Bunlara cevap verebilmek için özellikle üniversite-sanayi isbirligi kapsaminda mühendislik fakültemize önemli görevler düsmektedir” dedi.

Konusmasinin ardindan Rektör Altun, etkinlige katilan akademisyenler ile sohbet ederek, karsilikli görüs alisverisinde bulundu.


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °