Dokuz Eylül'den bilim çinarlarina ahde vefa

Temelleri 1944 yilinda atilmis köklü bir gelenekten gelen Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi’nin (IIBF) yedi akademik biriminden biri olan Çalisma Ekonomisi ve Endüstri Iliskileri Bölüm Kurulu toplantisi yapildi.

Eğitim 7.10.2022 12:28:00 0
Dokuz Eylül

IZMIR (IGFA) - Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) Çalisma Ekonomisi ve Endüstri Iliskileri Bölüm Kurulu toplantisi yapildi.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar baskanliginda gerçeklesen toplantinin ardindan, DEÜ’ye ve bilim dünyasina uzun yillar emek veren Prof. Dr. Adnan Gülerman, Prof. Dr. Fevzi Demir ve Prof. Dr. Fikret Sönmez’in isimleri verilen IIBF'deki seminer salonlarinin açilisi yapildi.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar baskanliginda, IIBF Dekani Prof. Dr. Avni Egeli, Çalisma Ekonomisi ve Endüstri Iliskileri Bölümü Baskani Prof. Dr. Özlem Çakir, fakülte ögretim üyeleri ve IIBF’den emekli akademisyenlerin katildigi kurul toplantisinda, yeni akademik yil egitim-ögretim programi, gelecek dönem vizyonu ve mezun üniversite mensuplarinin farkli sektörlerde basarili çalismalarini kapsayan projeleri degerlendirildi.

Rektör Hotar, fark yaratan egitim anlayisi ile DEÜ IIBF bölümlerinin artan önemine dikkat çekerek, “Üniversitemiz, köklü geçmisi ve kendi gelenekleri ile ülkemizin en seçkin üniversiteleri arasinda yer aliyor.

Alaninda yetkin, genis egitim kadromuz ile Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültemiz, yurt genelinde ögrencilerin en çok tercih ettigi bölümleri bünyesinde barindiriyor. Giderek artan önemi ve tam doluluk ile egitim-ögretime devam eden IIBF bölümlerimiz, Izmir’e ve bilim dünyasina deger katmaya devam edecek” seklinde konustu.

ISIMLERI IIBF SALONLARINA VERILDI

Kurul toplantisinin ardindan, fakülteye uzun yillar emek veren Prof. Dr. Adnan Gülerman, Prof. Dr. Fevzi Demir ve Prof. Dr. Fikret Sönmez’in isimleri verilen IIBF'deki seminer salonlarinin açilisi yapildi.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °