Özel reçeteli beyaz yol uygulamasiyla büyük tasarruf!

Daha güvenli ve tasarruflu metrobüs hatti için yapimina baslanan ‘Beyaz Yol’ uygulamasinin imalati tamamlandi. Yenibosna ve Cevizlibag arasindaki toplam 7 durak kaliteli ve konforlu yolculuk imkanina kavustu. Ekonomik ömrü yüksek, teknik dayanikliligi faz

Güncel 10.10.2022 08:24:00 0
Özel reçeteli beyaz yol uygulamasiyla büyük tasarruf!

ISTANBUL (IGFA) - Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB), metrobüs yolunu kalici olarak yenilemek için hayata geçirdigi ‘Beyaz Yol’ uygulamasi çok güzel oldu. Hattin Yenibosna, Sirinevler, Bahçelievler, Incirli, Merter ve Cevizlibag duraklari arasindaki asfalt yol söküldü. Çift yönlü olarak toplam 18 kilometrelik güzergah, konforlu yolculuk imkani sunan ‘Beyaz Yol’ ile kaplandi. 20 yil garantili beyaz yolun kullanildigi bölgedeki yol yapimi için her yil gerçeklestirilen çalismaya artik gerek olmayacak.

IBB ekipleri, 1 Temmuz 2022’de basladigi projeyi, gece-gündüz ve bayramda çalisarak Eylül ayina yetistirdi. Bu dönemde Metrobüs yolcularinin sikinti yasamamasi için önlemler alindi. Metrobüs hatti kesintisiz hizmet vermeye devam etti. Çalisma süresince is ve yol güvenligi için gerekli tüm isaret ve yönlendirmeler ekipler tarafindan bölgelere yerlestirildi. Duraklarda çalisma yapilacak bölgeler ve duraklar önceden duyuruldu. Metrobüslerin içinde de ayni duyurular anonslarla Istanbullulara aktarildi.

NEDEN BEYAZ YOL?

Yüksek tasima gücü saglar

Daha kisa fren mesafesi saglar

Konforlu sürüs keyfi sunar

Trafik seyir hizini artirir

Yakit tasarrufu saglar

Tasitlarin yipranmasini geciktirir

Gece görüsünü kolaylastirir

Çevre dostudur

Isi adasi olusturmaz

Her mevsimde ve her kosulda yapilir

 


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °