Teknosa görme engelli kullanicilar için erisilebilir oldu

Teknosa, BlindLook ile yaptigi is birligiyle teknosa web sitesini görme engelli kullanicilar için erisilebilir hale getirdi. BlindLook’un sesli simülasyon teknolojisinin teknosa’a uyarlanmasiyla görme engelli kullanicilar alisverislerinin her asamasini te

Bilim & Teknoloji 19.10.2022 11:46:00 0
Teknosa görme engelli kullanicilar için erisilebilir oldu

Teknosa, BlindLook ile yaptigi is birligiyle teknosa web sitesini görme engelli kullanicilar için erisilebilir hale getirdi. BlindLook’un sesli simülasyon teknolojisinin teknosa’a uyarlanmasiyla görme engelli kullanicilar alisverislerinin her asamasini teknosa’da kolaylikla yapabilecek.

Sabanci Holding istiraklerinden Teknosa, görme engelli kullanicilarin teknoloji alisverislerini kolaylastiracak bir ilke daha imza atti. Görme engelli kullanicilari özgürlestiren girisim BlindLook ile is birligine imza atan Teknosa, teknosa’da görme engelli kullanicilar için 15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü’nde sesli simülasyon dönemini baslatti. BlindLook’un sesli simülasyon teknolojisinin teknosa web sitesine uyarlanmasiyla görme engelli kullanicilar teknoloji alisverislerinin her asamasini teknosa üzerinden kolaylikla yapabilecek.

Teknoloji odakli pazaryerine dönüsen teknosa’a uyarlanan sesli simülasyon teknolojisi ile görme engelli kullanicilara tüm site anlatiliyor ve hangi islem için ne yapmalari gerektigi konusunda detayli yönlendirmelerde bulunuluyor. Teknosa mobil uygulamasi da çok yakinda Blindlook is birligi ile görme engelli kullanicilarin hizmetine sunulacak.


Perşembe 25.5 ° / 14.7 °
Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °