Izmir Gazeteciler Cemiyeti 2022 Sezonu Izmir Basin Ligi Basliyor

Izmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (IGC), kentteki basin kuruluslari arasinda dayanismayi arttirmak, meslektaslarimizi bir araya getirmek amaciyla ikincisini düzenleyecegi 2022 Hüseyin Yangir Sezonu Hali Saha Futbol Turnuvasi 31 Ekim’de basliyor

Güncel 24.10.2022 14:18:00 0
Izmir Gazeteciler Cemiyeti 2022 Sezonu Izmir Basin Ligi Basliyor

Izmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (IGC), kentteki basin kuruluslari arasinda dayanismayi arttirmak, meslektaslarimizi bir araya getirmek amaciyla ikincisini düzenleyecegi 2022 Hüseyin Yangir Sezonu Hali Saha Futbol Turnuvasi 31 Ekim’de basliyor

Turnuva’nin tanitim etkinligi ve gruplari belirleme çekilisi Izmir Gazeteciler Cemiyeti Merkezi’nde yapildi. Etkinlige Izmir Gazeteciler Cemiyeti Baskani Dilek Gappi, TSYD Izmir Sube Baskani Bahri Okumus, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Yilmaz, TFF Il Telmsilcisi Selçuk Ergeldi, IGC Saymani Erdal Erek, IGC Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Tuncer, Gökhan Soyulmaz, organize komitesi, takim temsilcileri ve organize komitesi üyeleri katildi.

Programa saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasiyla baslandi, turnuva hakkinda kisa bir bilgi veren turnuvadan sorumlu IGC yönetim kurulu üyesi Erdal erek. Amaçlarinin meslektaslari arasinda dayanismayi arttirmak ve kentte görev yapan gazetecilerin bir araya gelmesini saglamak oldugunu söyledi.

MESLEKTASLARIMIZIN KAYNASMASINA KATKI SUNUYOR

Turnuvanin gazeteciler içerisinde büyük bir heyecan yarattigina isaret eden Izmir Gazeteciler Cemiyeti Baskani Dilek Gappi cemiyet etkinlikleri arasinda en fazla heyecan duydugu etkinlik oldugunu söyledi.

Mesleki dayanisma ve kaynasma açisindan önemli bir etkinlik oldugunu ifade eden Gappi, “Burada sadece spor konusuluyor olmasi, meslektaslarimizin yogun haber gündeminden bir nebze de olsa kopup spor ile hasir nesir olmasi önemlidir. Benim için de en çok heyecan duydugum etkinlik diyebilirim. Meslektaslarimizin özellikle genç gazetecilerin bir araya gelmesi, bir birlerini tanimasi oldukça önemli. Cemiyet yönetim kurulu olarak etkinligin uzun soluklu olmasi ve marka olmasi için elimizden geleni yapacagiz. Sizlerin katkisiyla her yil daha da büyüterek prestijli bir turnuva haline gelecegine inaniyorum. Katki koyan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. Turnuvanin sorunsuz kazasiz geçmesi dilegiyle. Geldiginiz için hepinize tesekkür ederim” dedi.

DESTEK OLACAGIZ

Bu tarz etkinliklerin meslektaslarimizin kaynasmasi açisindan her zaman iyi oldugunu dile getiren TSYD Izmir Sube Baskani Bahri Okumus, “Aslinda yillardir yapmayi düsündügümüz bir projeydi. Izmir Gazeteciler Cemiyeti baslattigi için biz de elimizden geldigi kadar destek vermeye çalisiyoruz. Burada amaç bir araya gelmek ve kaynasmak. Burada olmaktan ve bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu etkinligi sürekli hale getiren Izmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nu da kutluyorum. Katki koyan herkese tesekkür ederiz” degerlendirmesinde bulundu.

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin Kültürpark hali sahasinda yapilacak turnuva saat 20.00’da baslayacak.

Izmir Büyüksehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Medyaall Imtiyaz Sahibi Ali Ergöçmez ve birçok kurum ve kurulusun destek verdigi turnuva 31 Ekim’de Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin Kültürpark hali sahasinda baslayacak.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °